Μεγάλη προσέλευση και ζωηρός προβληματισμός στις προβολές των ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου, που συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα. Στη μαρτυρική Κάνδανο της Κρήτης το ντοκιμαντέρ «Νεοναζί, το Ολοκαύτωμα της Μνήμης» την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στον κινηματογράφο Bundesplatz-kino του Βερολίνου η «Νονά» την Κυριακή 23.  Την μεθεπόμενη εβδομάδα η περιοδεία συνεχίζεται σε Γιάννινα, Πάτρα, Ναύπακτο και Θεσσαλία.

Ads

Περίπου 300 θεατές παρακολούθησαν χθες στον κινηματογράφο Ολύμπιον της Κοζάνης (φωτογραφία επάνω) το ντοκιμαντέρ για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, που προβλήθηκε με επιτυχία και στο Fuit art cafe των Γρεβενών.

image

Η «Νονά» που προβάλλεται σήμερα στην Καστοριά (από τους Ενεργούς Δημότες 20:00 στο Στέκι  πλατεία Μακεδονομάχων) παρουσιάστηκε προχθές στο Αμύνταιο, θα προβληθεί την Κυριακή στο Βερολίνο και την επόμενη Τρίτη 25 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα. Την Παρασκευή 28/11 στην Πάτρα, την 1η Δεκεμβρίου στην Ναύπακτο και τις επόμενες ημέρες στην Θεσσαλία.

Ads

image

Το «Νεοναζί, το Ολοκαύτωμα της Μνήμης» παρουσιάστηκε  στο Λύκειο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης, θα προβληθεί στην Κάνδανο την Πέμπτη (7.00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην δημαρχείου) και την επόμενη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.