Το σκηνοθετικό και συγγραφικό δίδυμο των Aharon Keshales και Navot Papushado, επιστρέφει τέσσερα χρόνια μετά το «Kalevet» του 2010, με τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινίας τους. Ο λόγος για το «Big Bad Wolves: Στο Στόμα των Λύκων», ένα καλογυρισμένο και προσεγμένο αισθητικά θρίλερ, με καυστικό, μαύρο χιούμορ που κερδίζει το ενδιαφέρον του θεατή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φιλμ, αποτελεί την καλύτερη ταινία της χρονιάς, σύμφωνα με τον Κουέντιν Ταραντίνο! Η ταινία πραγματοποιεί την avant premiere της την Τετάρτη 07 Ιανουαρίου στο Αθήναιον Cinepolis στη Γλυφάδα και το Tvxs.gr έχει εξασφαλίσει δεκαπέντε (15) διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του.

Ads

Μια σειρά από βίαιες δολοφονίες κοριτσιών διασταυρώνει τις ζωές τριών αντρών με αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο πατέρας του τελευταίου θύματος (Tzahi Grad) αναζητά εκδίκηση, ένας αυτόκλητος αστυνομικός (Λίορ Ασκενάζι – Lior Ashkenazi) λειτουργεί εκτός των ορίων του νόμου και ο βασικός ύποπτος, ο οποίος είναι ένας δάσκαλος θρησκευτικών (Ρότεμ Κέιναν – Rotem Keinan) καταλήγει στα αδίστακτα χέρια τους…

«Το “Big Bad Wolves” είναι ένα κωμικό θρίλερ για μια απαγωγή, που αντλεί την έμπνευση του από την κοινωνία στην οποία ζούμε. Η υπαρξιακή αγωνία λειτουργεί ως το θεμέλιο του Ισραήλ και αποπειράται να ορίσει και να ενισχύσει την νομιμότητα  του κράτους: ο φόβος της τρομοκρατικής δραστηριότητας,  κυρίως των απαγωγών, το συνεχές αίσθημα της καταδίωξης, η έμφυτη δυσανεξία και η μάτσο συμπεριφορά σε συνδυασμό με μια ιστορική λαχτάρα για εκδίκηση συνθέτουν το ιδανικό έδαφος για ακραίες συμπεριφορές και τις επακόλουθες αντιδράσεις.» – Άχαραον Κεσάλες και Ναβότ Παπουσάντο
image
Η ταινία «Big Bad Wolves: Στο Στόμα των Λύκων» πραγματοποιεί την avant premiere της την Τετάρτη 07 Ιανουαρίου στο Αθήναιον Cinepolis στη Γλυφάδα (ώρα έναρξης 19:30) και το Tvxs.gr έχει εξασφαλίσει δεκαπέντε (15) διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του. Για να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση, στείλτε μας email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας ως θέμα: «Big Bad Wolves». Μετά από κλήρωση οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν με email το πρωί της Τετάρτης 07 Ιανουαρίου, οπότε και ολοκληρώνεται ο σχετικός διαγωνισμός.
image
Η ταινία «Big Bad Wolves: Στο Στόμα των Λύκων», πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της, τον Απρίλιο του 2013 στο Tribeca Film Festival. Τον Οκτώβριο του 2014 το φιλμ προβλήθηκε στο Busan International Film Festival στη Νότια Κορέα. Εκεί την είδε και ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος ενθουσιάστηκε δηλώντας πως δεν είναι μόνο η καλύτερη ταινία του φεστιβάλ, αλλά και ολόκληρης της χρονιάς! Το φιλμ θα προβάλλεται στις Κινηματογραφικές Αίθουσες της χώρας από την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου σε διανομή της Feelgood Entertainment.