Σε σκηνικό θα μετατραπεί την Κυριακή το πρωί η Πλατεία Συντάγματος και οι γύρω δρόμοι, όπου θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας «Born to be Murdered».

Ads

Πρόκειται για μια μεγάλη αμερικανοϊταλική παραγωγή και το σενάριο, που βασίζεται στο μυθιστόρημα που έγραψε το 1945 η Αμερικανίδα Έλινορ Ντένιστον, με το ψευδώνυμο Ντένις Άλαν) είναι ένα κλασικό θρίλερ μυστηρίου, που αφηγείται την ιστορία ενός Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Ήδη γυρίσματα έχουν γίνει και σε άλλα μέρη της Ελλάδος, όπως στην πόλη των Τρικάλων, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια, και την Καλαμπάκα.

Παραγωγός της ταινίας είναι ο Λούκα Γκουαντανίνο, που έχει σημαντική διαδρομή ως σκηνοθέτης, με κορυφαία στιγμή την ταινία του «Να με Φωνάζεις με τ’ Όνομά σου», και πρωταγωνιστής της είναι ο ανερχόμενος ηθοποιός Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιος του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον. Τέλος, στην παραγωγή συμμετέχει και η εταιρία του Χρήστου Κωνσταντακόπουλου «Faliro House», που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό.
 
Εξαιτίας των κινηματογραφικών γυρισμάτων κλειστό θα είναι το κέντρο της ΑΘήνας την Κυριακή.

Ads

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00, στις εξής οδούς του Δήμου Αθηναίων:

– Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.

– Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.

– Πλατεία Συντάγματος