Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας και με την υποστήριξη της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, υποδέχονται το σινεφίλ κοινό στο Πάρτι του Ελληνικού Κινηματογράφου, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21.30, στο Παλαιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ (Πειραιώς & Ερμού, Θησείο). 

Ads

Το πάρτι είναι αφιερωμένο στο ελληνικό σινεμά και πραγματοποιείται με αφορμή τις μεγάλου μήκους ελληνικές ταινίες που θα προβληθούν την κινηματογραφική σεζόν 2015-2016. Όσοι παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια πρώτη ματιά στα trailers των ελληνικών φιλμ που θα προβληθούν προσεχώς, την παρουσίαση των οποίων θα κάνει η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη.

Αμέσως μετά, ξεκινά το πάρτι! Μια γιορτή με το ελληνικό σινεμά με ένα σπέσιαλ live δύο μουσικών σχημάτων που έχουν ξεχωρίσει: των Imam Baildi, ενός από τα πιο επιτυχημένα ελληνικά συγκροτήματα της νέας γενιάς με την αστείρευτη έμπνευση και ενέργεια, καθώς και των support band Ex-Girlfriend’s Perfume, που νίκησαν σε δύο διαγωνισμούς της πλατφόρμας ανάδειξης νέων ελλήνων καλλιτεχνών, Jumping Fish της Cosmote: τον Δεκέμβριο του 2014 ως Jumping Fish Artists με το κομμάτι «Cache Cache» και τον περασμένο Μάιο ως opening act του Robbie Williams στο Rockwave Festival.

Μετά τη συναυλία, θα ακολουθήσει DJ set με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.   

Ads

O OTE TV είναι Μέγας χορηγός της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και του 21ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

INFO 
Πότε: Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 21:30
Πού: Παλαιό Αμαξοστάσιο, Πειραιώς & Ερμού (απέναντι από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων)
Είσοδος ελεύθερη

image