Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τετάρτη ξεχωρίζουν ταινία με τον Αλ Πατσίνο και τον Σον Πεν, βραβείο σεναρίου στις Κάνες για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, αλλά κι ένα ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στον διεφθαρμένο θεσμό της αστυνομίας στις πολιτείες της Αμερικής.

Ο Θάνατος του Ιερού Ελαφιού, ΕΡΤ2 – 22.00

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν, Μπάρι Κέγκαν, Ράφι Κάσιντι

Ads

Ο Στίβεν, επιτυχημένος καρδιοχειρουργός και παντρεμένος με δύο παιδιά, αναπτύσσει φιλίες με τον Μάρτιν, ένα ορφανό 16χρονο αγόρι, που «διεισδύει» αργά και μεθοδικά στην οικογένειά του με ολέθριες συνέπειες.

Βραβείο σεναρίου στις Κάνες για ένα σκληρό, σκοτεινό και απαισιόδοξο στοχασμό πάνω στην ανθρώπινη φύση, ο οποίος συνδυάζει ευφυώς τον Χάνεκε, τον Κιούμπρικ και τον Ευριπίδη.

Υπόθεση Καρλίτο, STAR – 01.30

Σκηνοθεσία: Μπρ.ντε Πάλμα
Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Πηνελόπη Αν Μίλερ, Σον Πεν

Ο Καρλίτο, διάσημος έμπορος ναρκωτικών, αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να μην μπλέξει με παρανομίες, το παρελθόν όμως τον κυνηγά.

A Murder in the Park, Alpha – 01.15

Ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο στην αληθινή ιστορία του Άλστορι Σάιμον, ο οποίος φυλακίστηκε για μια διπλή δολοφονία που δεν είχε κάνει, ενώ ο πραγματικός ένοχος αθωώθηκε.

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που ρίχνει φως στον διεφθαρμένο θεσμό της αστυνομίας στις πολιτείες της Αμερικής.