Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix, Disney+ και Ertflix.

Ads

Σήμερα Πέμπτη ξεχωρίζουν…

Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα – ΕΡΤ2, 22:00

Πρωταγωνιστούν: Εντουάρντ Φερνάντεζ, Χοσέ Κορονάδο, Κάρλος Σάντος
Σκηνοθεσία: Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ

Ads

Ο Φρανσίσκο Παέσα –πρώην μυστικός πράκτορας της ισπανικής κυβέρνησης και ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για τη σημαντικότερη επιχείρηση εναντίον της τρομοκρατικής οργάνωσης των Βάσκων, της ETA– παγιδεύεται από την ίδια του την κυβέρνηση και αναγκάζεται να φύγει από τη χώρα. Όταν τελικά θα μπορέσει να επιστρέψει στην Ισπανία, είναι απένταρος και η προσωπική του ζωή έχει καταρρεύσει. Είναι εκείνη η στιγμή που θα τον επισκεφθεί ο Λουίς Ρολντάν, ο πανίσχυ­ρος πρώην Διοικητής της Αστυνομίας και θα του προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια, για να τον βοηθήσει να διαφυ­λάξει τα δώδεκα εκατομμύρια δολάρια που κλάπηκαν από τον προϋπολογισμό που είχε υπό τον έλεγχό του. Το κο­φτερό μυαλό του Παέσα θα οργανώσει την εκδίκησή του, με σκοπό να αρπάξει τα λεφτά του Ρολντάν, και να ξεγελά­σει μια ολόκληρη χώρα, σε μια ευφυή και περίπλοκη επιχείρηση, αντάξια του καλύτερου ταχυδακτυλουργού.

Η ταινία βραβεύθηκε με δύο Γκόγια – Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου και Καλύτερου Νέου Ηθοποιού για τον Κάρλος Σάντος.

Η ζωή συνεχίζεται – Cosmote tv

Με αφορμή ένα οδοιπορικό και μία οικογενειακή κρίση, ο Τζόνι (Χοακίν Φίνιξ), ένας εργένης ραδιοφωνικός παραγωγός, έρχεται κοντά στον χαρισματικό 9χρονο ανιψιό του (Γούντι Νόρμαν). Η ταινία «Η ζωή συνεχίζεται (C’mon c’mon)», του υποψήφιου για Όσκαρ  σκηνοθέτη και σεναριογράφου Μάικ Μιλς (20th Century Women), είναι μία όμορφη ιστορία για τους δεσμούς ανάμεσα στα παιδιά και τους ενήλικες, το παρελθόν και το μέλλον, με τον Χοακίν Φίνιξ να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Πειθώ – Netflix

2022, Δράμα

Οκτώ χρόνια αφότου η Ανν Έλιοτ πείστηκε να μην παντρευτεί έναν άνδρα ταπεινής καταγωγής, τον ξανασυναντά. Θα αρπάξει τη δεύτερη ευκαιρία στον αληθινό έρωτα;

Πρωταγωνιστούν:Ντακότα Τζόνσον,Κόσμο Τζάρβις,Νίκι Αμούκα-Μπερντ

Οι Ντακότα Τζόνσον, Κόσμο Τζάρβις, Χένρι Γκόλντινγκ και Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ σε μια εκδοχή της ιστορίας της Τζέιν Όστεν.