Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή, το τηλεοπτικό μενού περιλαμβάνει μια αμερικανική περιπέτεια, ένα θρίλερ με έναν επαγγελματία δολοφόνο, μια ελληνική δραματική ταινία, αλλά και μια περιπέτεια με τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ.

Τζέισον Μπορν, ΑΝΤ1, 21:45

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Πολ Γκρίνγκρας με τους: Ματ Ντέιμον, Τόμι Λι Τζόουνς, Αλίσια Βικάντερ, Τζούλια Στάιλς

Ads

Η Νίκι Πάρσονς εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή του Τζέισον Μπορν, έχοντας στα χέρια της ένα στικάκι με πληροφορίες σχετικά με σκοτεινές επιχειρήσεις της CIA. Η συνάντησή τους στη φλεγόμενη από αντιμνημονιακές κινητοποιήσεις Αθήνα θα πάρει απροσδόκητη τροπή, με τον πρώην πράκτορα να ταξιδεύει σε Βερολίνο, Λονδίνο και, τέλος, στην πατρίδα του για να αναμετρηθεί με το παρελθόν αλλά και να σταματήσει το μυστικό πρόγραμμα της CIA που θέλει να ελέγξει τον κυβερνοχώρο.

Ρεβάνς, ΕΡΤ, 00:00

Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Νίκος Βεργίτσης, με τους: Αντώνη Καφετζόπουλο, Γιώτα Φέστα, Νίκο Ηλιόπουλο, Δημήτρη Πουλικάκο

Ένας τριαντάρης προσπαθεί να ξεπεράσει την συνειδησιακή κρίση που διέρχεται μέσα από μια τριαδική σχέση με την ερωμένη του καλύτερου φίλου του.

Ο Αμερικάνος/The American, ΑΝΤ1, 00:15

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Άντον Κόρμπιν, με τους: Τζορτζ Κλούνεϊ, Πάολο Μπονατσέλι, Βιολάντε Πλάσιντο

Όταν μια αποστολή στη Σουηδία πάει στραβά, ο Τζακ, ένας Αμερικανός επαγγελματίας δολοφόνος, καταφεύγει σε ένα ιταλικό χωριό περιμένοντας οδηγίες. Προσποιείται τον φωτογράφο, γνωρίζεται με τον παπά της ενορίας, ενώ διαπιστώνει ότι κάποιος τον παρακολουθεί διακριτικά.

Κυνηγός/Predator, ΣΚΑΪ, 00:30   

Αμερικάνικη ταινία, σκηνοθεσία Τζον Μ.Τίρναν με τους: Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, Καρλ Ουίδερς

Μια ομάδα κομάντο αντιμετωπίζει ένα αόρατο εξωγήινο τέρας σε μια ζούγκλα της Λατινικής Αμερικής.