Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Ο Ρατατούης, Alpha – 21.00

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ

Ένας Γάλλος ποντικός ονειρεύεται να γίνει σπουδαίος σεφ και το καταφέρνει κατευθύνοντας τον ανίδεο από μαγειρική Λιγκουίνι. Ο κόσμος των ανθρώπων, όμως, δεν είναι έτοιμος να δεχτεί ότι ένας ποντικός μαγειρεύει καλύτερα από αυτούς.

Ads

Κλασική συνταγή, εκτελεσμένη με φινέτσα αλλά και με τα πιο φρέσκα υλικά από την Pixar. Βραβεύτηκε με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα καλύτερου animation.

Ραντεβού στο Παρίσι, Βουλη – 22.00

Σε σκηνοθεσία Στάνλεϊ Ντόνεν με τους Κάρι Γκραντ, Όντρεϊ Χέπμπορν, Γουόλτερ Ματάου

Μια Αμερικανίδα πηγαίνει στο Παρίσι για να συναντήσει τον σύζυγό της, αλλά μαθαίνει ότι αυτός δολοφονήθηκε, ενώ χάθηκαν και 250.000 δολάρια τα οποία είχε κλέψει. Προσπαθώντας να βγάλει άκρη, θα μπλεχτεί με μυστικούς πράκτορες, τρεις επικίνδυνους διώκτες κι έναν γοητευτικό άγνωστο που προσφέρεται να την προστατεύσει.

Pulp Fiction, ΣΚΑΪ – 00.15

Σκηνοθεσία: Κουέντιν Ταραντίνο, με τους Τζον Τραβόλτα, Μπρους Γουίλις, Ούμα Θέρμαν, Τιμ Ροθ

Οι παράλληλες και ενίοτε διασταυρούμενες ιστορίες δύο πληρωμένων δολοφόνων, ενός μποξέρ που τον κυνηγά η μαφία, της ναρκομανούς συζύγου ενός μαύρου γκάνγκστερ, ενός νεαρού ζευγαριού που ληστεύει εστιατόρια και μερικών ακόμα γραφικών χαρακτήρων.