Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή, το τηλεοπτικού μενού είναι πλούσιο, με 3 ταινίες ελλήνων σκηνοθετών («Φωνάζει ο Κλέφτης», «Άλπεις» και «Γυναίκες που Περάσατε Από Δω»), το αμερικανικό «Παιχνίδι Κατασκόπων», αλλά και μια καναδική ταινία για έναν Αλγερινό πρόσφυγα.

Φωνάζει ο Κλέφτης, ALPHA, 21:30

Ελληνική ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, με τους Ρένα Βλαχοπούλου, Ντίνο Ηλιόπουλο, Διονύση Παπαγιαννόπουλο.

Ads

Ένας φιλότιμος λογιστής αναστατώνει την οικογένεια ενός απόστρατου στρατηγού όταν έρχεται να παραδώσει το χαμένο πορτοφόλι του που περιέχει ένα άκρως ενοχοποιητικό γράμμα.

Παιχνίδι Κατασκόπων, ANT1, 23:00

Αμερικανική ταινία του Τόνι Σκοτ, με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μπραντ Πιτ, Κάθριν ΜακΚόρμακ.

Ένας βετεράνος πράκτορας της CIA έχει μόλις 24 ώρες για να σώσει έναν νεαρό πράκτορα που εκπαίδευσε ο ίδιος και που συνελήφθη από τους Κινέζους κατά τη διάρκεια μη εγκεκριμένης από την υπηρεσία αποστολής.

Άλπεις, ΕΡΤ2, 22:00

Ελληνική ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με τους Αγγελική Παπούλια, Άρη Σερβετάλη, Αριάν Λαμπέντ.

Τα μέλη μιας ομάδας με το όνομα «Άλπεις» προσλαμβάνονται από συγγενείς και φίλους νεκρών για να αντικαταστήσουν αυτούς που χάθηκαν. Μια κοπέλα όμως αποφασίζει να παραβιάσει τους αυστηρούς κανόνες τους οποίους έχει θεσπίσει ο αρχηγός της επιχείρησης.

Γυναίκες που Περάσατε Από Δω, ΕΡΤ, 00:15

Ελληνική ταινία του Σταύρου Τσιώλη, με τους Ερρίκο Λίτση, Τάκη Χρυσικάκο, Κωνσταντίνο Τζούμα, Ελένη Ουζουνίδου.

Δύο άντρες αναλαμβάνουν να φυλάξουν τσίλιες έξω από ένα αθηναϊκό σπίτι στο οποίο προστίθεται παράνομα ένα δωμάτιο. Περιμένοντας, θα περάσουν από μπροστά τους διάφοροι άνθρωποι, ο καθένας με τη δική του ιστορία.

Ο Εξαιρετικός Κύριος Lazhar, STAR, 01:45

Καναδική ταινία του Φιλίπ Φαραλντό, με τους Μοχάμεντ Φελάγκ, Σόφι Νέλις, Εμιλέν Νερόν.

Ένας Αλγερινός που ζητάει πολιτικό άσυλο στον Καναδά προσλαμβάνεται ως δάσκαλος σε ένα δημοτικό σχολείο, αντικαθιστώντας μια δασκάλα η οποία αυτοκτόνησε μέσα στην τάξη.