Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τετάρτη, το τηλεοπτικό μενού περιλαμβάνει το ατμοσφαιρικό και καλογυρισμένο ριμέικ του βασισμένου στο μπεστ σέλερ του Στιγκ Λάρσον σουηδικού θρίλερ «Το Κορίτσι με το Τατουάζ»,  ένα πολεμικό έπος του Στίβεν Σπίλμπεργκ, αλλά και το αποκαλυπτικό σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζώρτζη Γρηγοράκη που τολμά να συνδυάσει το γουέστερν, την οικολογία και την αρχαία τραγωδία στην ελληνική επαρχία.

Το Κορίτσι με το Τατουάζ, Open – 23.00

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ με τους Ντάνιελ Κρεγκ, Ρούνι Μάρα, Στέλαν Σκάργκαρντ, Κρίστοφερ Πλάμερ

Ads

Ένας καταδικασμένος για συκοφαντική δυσφήμηση δημοσιογράφος αναλαμβάνει να ερευνήσει την προ σαράντα πέντε ετών εξαφάνιση της γόνου μιας πανίσχυρης οικονομικά σουηδικής οικογένειας. Μια αντικοινωνική ερευνήτρια-χάκερ με προσωπικά προβλήματα θα προσφερθεί να τον βοηθήσει.

Το Άλογο του Πολέμου – Alpha – 22.30

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους Πίτερ Μάλαν, Έμιλι Γουάτσον, Νιλς Άρεστρουπ, Τζέρεμι Ιρβάιν.Τομ Χίντλεστον

Ο νεαρός Άλμπερτ εκπαιδεύει το καινούργιο, ατίθασο άλογο του πατέρα του, τον Τζόι, αλλά εκείνος, καταχρεωμένος, το πουλάει στο στρατό όταν αρχίζει ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Με τα χρόνια ο Τζόι αλλάζει χέρια και στρατόπεδα, αλλά ο Άλμπερτ δεν παύει να τον αναζητά.

Digger – Cinobo

Δέκα βραβεία Ίρις της Ακαδημίας Ελληνικού Κινηματογράφου, επίσημη πρόταση της Ελλάδας για το Ξενόγλωσσο Όσκαρ, πλήθος φεστιβαλικών συμμετοχών και διακρίσεων και δύο εξαιρετικές ερμηνείες από τον Βαγγέλη Μουρίκη και τον Αργύρη Πανταζάρα, για το αποκαλυπτικό σκηνοθετικό ντεμπούτο του Τζώρτζη Γρηγοράκη που τολμά να συγκεράσει το γουέστερν, την οικολογία και την αρχαία τραγωδία στην ελληνική επαρχία.

Αποτραβηγμένος σε ένα ορεινό δάσος, ένας άνδρας αντιστέκεται σθεναρά στην επέκταση μιας βιομηχανικής μονάδας στην περιοχή. Η άφιξη του αποξενωμένου γιου του μετά τον θάνατο της πρώην γυναίκας του και η διεκδίκηση του μέρους του κτήματος που αναλογεί στον τελευταίο από την κληρονομιά δεν θα αργήσουν να φέρουν τη σύγκρουση ανάμεσα στους δύο άνδρες.