Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα, Σάββατο ξεχωρίζουν η διδακτική μεταφορά ενός διάσημου παιδικού βιβλίου από τον σκηνοθέτη των «Η Εποχή των Παγετώνων», ένα ιστορικό δράμα κι ένα γκανγκστερικό θρίλερ με τον Βίγκο Μόρτενσεν.

Φερδινάνδος, Star – 21.00

Ο Φερδινάνδος είναι ένας γιγαντόσωμος, αλλά καλόκαρδος ταύρος, ο οποίος παρεξηγείται ως ανήμερο θηρίο, συλλαμβάνεται και αποστέλλεται σε μια ειδική φάρμα, απ’ όπου θα καταλήξει είτε στην αρένα των ταυρομαχιών είτε στον χασάπη.

1945, Βουλή – 23.00

Σκηνοθεσία: Φέρεντς Τόροκ
Παίζουν: Πέτερ Ρούντολφ, Μπενς Τάσναντι, Ντόρα Σταρένσκι

Ads

Λίγο μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου δύο Εβραίοι επιστρέφουν στο χωριό τους μαζί με τα λιγοστά υπάρχοντά τους. Η άφιξή τους φέρνει αναστάτωση στους κατοίκους, οι οποίοι ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν πρόσωπα από το παρελθόν αλλά και τις συνέπειες για τα όσα έπραξαν εις βάρος τους κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Επικίνδυνες Υποσχέσεις, ANT1 – 00.30

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ
Παίζουν: Βίγκο Μόρτενσεν, Ναόμι Γουότς, Βενσάν Κασέλ, Άρμιν Μίλερ Σταλ

Η Άνα, μαία σε ένα λονδρέζικο νοσοκομείο, αποφασίζει να μάθει τι συνέβη σε μια νεαρή Ρωσίδα η οποία πέθανε κατά τη διάρκεια της γέννας. Το ημερολόγιό της θα την οδηγήσει στην καρδιά της ρώσικης μαφίας και στην οικογένεια του Σέμιον.