Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix, Disney+ και Ertflix.

Ads

Σήμερα ξεχωρίζουν ένα ισπανικό θρίλερ, μια κωμωδία από την Γαλλία, μαύρο χιούμορ των Κοέν και παραμυθένια σάτιρα του Άντερσον που ξαναδιαβάζει τον Στέφαν Τσβάιχ με σουρεαλιστική διάθεση.

Μην Ενοχλείτε, Παρακαλώ!, ERT2 – 22.00

Σκηνοθεσία: Πατρίς Λεκόντ
Παίζουν: Κριστιάν Κλαβιέ, Καρόλ Μπουκέ, Ρόσι ντε Πάλμα

Ads

Η προσπάθεια του Μισέλ να απομονωθεί και να ακούσει ένα σπάνιο, πολυαγαπημένο του δίσκο τζαζ που μόλις αγόρασε μετατρέπεται σε Γολγοθά, καθώς το σύμπαν –από τη σύζυγο και την ερωμένη του μέχρι τον καλύτερό του φίλο και τον… υδραυλικό– συνωμοτεί για να μην τον αφήσει πέντε λεπτά σε ησυχία.

Fargo, OPEN – 23.30 

Σκηνοθεσία: Τζόελ Κοέν
Παίζουν: Στιβ Μπουσεμί, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Γουίλιαμ Μέισι

Ο Τζέρι Λάντεγκαρντ, πωλητής αυτοκινήτων με πολλά χρέη, προσλαμβάνει δυο κακοποιούς της πλάκας, για να απάγουν την ίδια τη γυναίκα του και να μοιραστεί μαζί τους τη λεία από τα λύτρα που θα δώσει ο πλούσιος πεθερός του. Η εκπλήρωση ωστόσο του σχεδίου συνοδεύεται από απίστευτες κακοτυχίες, που οφείλονται στην ηλιθιότητα και αδεξιότητα των δύο κακοποιών. Σύντομα στα ίχνη τους θα βρεθεί η αρχηγός του τοπικού αστυνομικού σώματος, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης.

Ξενοδοχείο Grand Budapest, STAR – 02.15

Σκηνοθεσία: Γουές Άντερσον
Παίζουν: Ρέιφ Φάινς, Μάρει Αμπραχαμ, Τζουντ Λο, Τίλντα Σουίντον, Τόνι Ρεβολόρι

Ο αινιγματικός κ. Μουσταφά αφηγείται σε ένα νεαρό συγγραφέα την ιστορία του και το πώς ξεκίνησε να δουλεύει την περίοδο του Μεσοπολέμου ως bell boy στο πολυτελές αλπικό ξενοδοχείο «Grand Budapest», του οποίου είναι τώρα ιδιοκτήτης του.

Αόρατος Επισκέπτης, ΣΚΑΪ – 23.00

Σκηνοθεσία: Οριόλ Πάουλο
Παίζουν: Μάριο Κάσας ,Χοσέ Κορονάδο, Μπάρμπαρα Λένι, Άνα Βάγκενερ

Ο Αντριάν Ντόρια, ένας επιτυχημένος νεαρός επιχειρηματίας, κατηγορείται για το φόνο της ερωμένης του, καθώς ξύπνησε τραυματισμένος δίπλα στο πτώμα της μέσα στο κλειδωμένο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Τώρα, μαζί με μια κορυφαία δικηγόρο που έχει προσλάβει, έχουν μόλις τρεις ώρες καιρό για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συνέβη.