Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα ξεχωρίζει ένα διαμάντι από την Τουρκία, ταινία μ Σεζάρ γυναικείας ερμηνείας, αλλά και μια ιστορία μυστηρίου και φαντασίας που βασίζεται πάνω σε στοιχεία της λαϊκής μυθολογίας.

Barbara, ERT2 – 22.00

Σκηνοθεσία: Ματιέ Αμαλρίκ
Παίζουν: Ζαν Μπαλιμπάρ, Ματιέ Αμαλρίκ, Ρολάν Ρομανελί

Ads

Ο Ιβ είναι ένας σκηνοθέτης που ετοιμάζεται να γυρίσει μια ταινία για τη Γαλλίδα τραγουδίστρια Μπαρμπαρά. Κι ενώ η ηθοποιός που θα την υποδυθεί, δουλεύοντας εντατικά, αρχίζει να «χάνεται» μέσα στον χαρακτήρα, ο Ιβ μαγεύεται από την ηρωίδα, την οποία δυσκολεύεται να ξεχωρίσει από την πρωταγωνίστρια.

Το κρύο της Τραπεζούντας, Ertflix

Σκηνοθεσία: Mustafa Kara

Ο πάμπτωχος, χρεωμένος Μεχμέτ ζει σε ένα ορεινό χαμόσπιτο μαζί με την πενταμελή οικογένειά του, την οποία παραμελεί καθώς αναζητά μάταια στα βουνά φλέβες χρυσού. Όταν το χιόνι εμποδίζει την προσπάθειά του, αποφασίζει να λάβει μέρος στις τοπικές ταυρομαχίες.

Άφθαρτος, OPEN – 21.00

Σκηνοθεσία: Μ.Νάιτ ΣιάμΆλαν
Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Ρόμπιν Ράιτ Πεν, Σπένσερ Τριτ Κλαρκ

Ο Ντέιβιντ Νταν, ένας κοινός Αμερικανός οικογενειάρχης, βγαίνει άφθαρτος από ένα τρομερό σιδηροδρομικό ατύχημα. Ένα μυστήριο που θα προσπαθήσει να επιλύσει ο Ελάιζα Πράις, ο οποίος γεννήθηκε με εύθραυστο σώμα και βλέπει ότι ο Νταν είναι προικισμένος με μια έκτη αίσθηση, που όχι μόνο τον προφυλάσσει από τις αρρώστιες, αλλά του επιτρέπει να ανιχνεύει το καλό και το κακό στην ψυχή των συνανθρώπων του.