Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τρίτη ξεχωρίζει ένα αστυνομικό θρίλερ, η βιογραφία του χαρισματικού σέρφερ Τζέι Μοριάρτι και γερμανική ταινία του Λαρς Κράουμε, βασισμένη σε αληθινά περιστατικά.

Η Σιωπηλή Επανάσταση, ERT2 – 22.00

Γερμανική ταινία του Λαρς Κράουμε, με τους Γιόνας Ντάσλερ, Σίνα Έμπελ, Μίκαελ ντελ Κόκο.

Ads

Στην Ανατολική Γερμανία του 1956 μια ομάδα μαθητών αποφασίζει να κρατήσει εν ώρα μαθήματος δύο λεπτά σιγής σε ένδειξη αλληλεγγύης στα θύματα της ουγγρικής εξέγερσης ενάντια στη σοβιετική κατοχή.

Κυνηγώντας το Maverick, OPEN – 21.00

Αμερικανική ταινία των Μάικλ Άπτεντ, Κέρτις Χάνσον, με τους Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζόνι Γουέστον, Ελίζαμπεθ Σου.

Όταν ο νεαρός σέρφερ Τζέι Μοριάρτι ανακαλύπτει ότι σε μια κοντινή παραλία κοντά στο σπίτι του σκάει ένα κύμα μυθικών διαστάσεων, βάζει στόχο να το «δαμάσει» ζητώντας τη βοήθεια ενός θρυλικού σέρφερ.

Πληρωμένος Δολοφόνος, ALPHA – 22.40

Αμερικανική ταινία του Μαλίκ Μπάντερ, με τους Λίαμ Χέμσγουορθ, Έμορι Κοέν, Νταϊάν Γκερέρο.

Ο Μόε Ντάιαμοντ ασχολείται με ξέπλυμα χρήματος στη Νέα Υόρκη. Μια μέρα, μετά από ένα ατύχημα, θα ξυπνήσει με αμνησία και με μια τσάντα γεμάτη κλεμμένα μετρητά και ναρκωτικά αξίας εκατομμυρίων δολαρίων. Έτσι, ξεκινάει ένας αγώνας να δώσει απαντήσεις στα ερωτηματικά για την ταυτότητά του, ενώ έρχεται αντιμέτωπος με διεφθαρμένους αστυνομικούς.