Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή ξεχωρίζει μια περιπέτεια που ισορροπεί δεξιοτεχνικά ανάμεσα στο δράμα και την βρετανική κωμωδία, το σίκουελ ενός αξεπέραστου sci-fi θρύλου, αλλά και μια αστυνομική ταινία με τους Τομ Χανκς, Πολ Νιούμαν και Τζουντ Λο.

Αποστολή στην Μπριζ, ΑΝΤ1 – 00.30

Σκηνοθεσία Μάρτιν ΜακΝτόνα με τους Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Γκλίζον , Ρέιφ Φάινς

Ads

Μετά την τελευταία τους δουλειά στο Λονδίνο, δύο επαγγελματίες δολοφόνοι καταφεύγουν στη βελγική Μπριζ περιμένοντας οδηγίες. Περιφέρονται στην πόλη σαν τουρίστες, μέχρι που το αφεντικό τους διατάζει τον βετεράνο Κεν να βγάλει από τη μέση τον νεότερο και επιπόλαιο Ρέι.

Blade Runner 2049, Mega – 01.30

Σκηνοθεσία Ντενί Βιλνέβ με τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Χάρισον Φορντ, Άνα ντε Άρμας, Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβ Μπαουτίστα

Ένας νεαρός μπλέιντ ράνερ ανακαλύπτει ένα επικίνδυνο, καλά κρυμμένο μυστικό που μοιάζει να συνδέεται με το παρελθόν του και μπορεί να αλλάξει τη σχέση ανθρώπων και ανδροειδών.

Ο Δρόμος της Απώλειας, ΣΚΑΙ – 02.30

Σκηνοθεσία: Σαμ Μέντες με τους Τομ Χανκς, Πολ Νιούμαν, Τζουντ Λο, Τζένιφερ Τζέισον Λι, Στάνλεϊ Τούτσι, Τάιλερ Χέσλιν

Στο Σικάγο του 1930, ο Μάικλ Σάλιβαν, εκτελεστής της ιρλανδικής μαφίας και δεξί χέρι του «ευυπόληπτου» Τζον Ρούνι, προσπαθεί να σώσει το γιο του, μοναδικό επιζώντα από το σφαγιασμό της υπόλοιπης οικογένειάς του, και να εκδικηθεί τη συμμορία του αφεντικού του που ευθύνεται για το έγκλημα.