Οι συνδρομητές του tvxs.gr μπορούν να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για τις ταινίες «Σήμερα Φτιάχνουμε τον Κόσμο», «Το Τέλειο Αφεντικό» και «Το Θαύμα» που προβάλλονται στον θερινό κινημαογράφο «Κάρμεν».

Ads

Στείλτε email στο [email protected], γράφοντας στο «Θέμα» το ονοματεπώνυμο σας, τον τίτλο της ταινίας που επιθυμείτε να δείτε και στοιχεία επικοινωνίας. Τα στοιχεία τηρούνται για τις ανάγκες της κλήρωσης και διαγράφονται οριστικά μετά από αυτή.

 

Γίνετε συνδρομητές εδώ με 2,9 ευρώ το μήνα για να ενισχύσετε την ανεξαρτησία του Tvxs.gr. Με τη συνδρομή σας αποκτάτε πρόσβαση σε όλα τα κλειδωμένα άρθρα και συμμετέχετε σε ειδικές κληρώσεις κάθε εβδομάδα για προσκλήσεις σε κινηματογραφικές προβολές και θεατρικές παραστάσεις, αλλά και βιβλία.

Το πρόγραμμα του Θερινού Κινηματογράφου «Κάρμεν» 

Ads

Σήμερα Φτιάχνουμε τον κόσμο (110’)
Πέμπτη – Κυριακή: 23.00 μ.μ. 

Το Θαύμα – The Miracle (118’)
Δευτέρα – Τετάρτη: 23.00 μ.μ.

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ (120’)
Πέμπτη –  Τετάρτη: 20.50

Γενική Είσοδος: 7,50 €

Παιδικό, άνω των 65, Άνεργοι, Φοιτητές: 6,50 €

Κάθε Τετάρτη  Γενική Είσοδος: 6,50 €

On-line προπώληση εισιτηρίων: στο ταμείο του σινεμά και στο viva.gr 

Πληροφορίες για τις ταινίες των προσκλήσεων:

Σήμερα Φτιάχνουμε τον Κόσμο – Σκηνοθεσία: Άριελ Γουίνογκραντ

Υπόθεση: Ο Ντέιβιντ Σαμαράς, ο επονομαζόμενος και «Γκριέγκο», δηλαδή «ο «Έλληνας», είναι ο αδιαφιλονίκητος σταρ της αργεντίνικης trash tv! Η εκπομπή του «Σήμερα φτιάχνουμε τον κόσμο» είναι από κάθε άποψη μια αθλιότητα, με μεγάλη όμως θεαματικότητα. Υποτίθεται ότι καθημερινοί άνθρωποι έρχονται και εξομολογούνται στο φιλοθεάμον κοινό το οικογενειακό, ή ερωτικό τους πρόβλημα, το οποίο λύνεται με την παρέμβαση του παρουσιαστή. Στην πραγματικότητα, όλα έιναι ψεύτικα, οι «προσκεκλημένοι» ειναι ηθοποιοί, και το μόνο που φτιάχνεται είναι ο τραπεζικός λογαριασμός και το δημόσιο προφίλ του Σαμαρά, γιατί στην ιδιωτική του ζωή τα έχει κάνει θάλασσα: διάφορες κοπελιές έρχονται και φεύγουν από τη ζωή του.  Η πιο σταθερή σχέση που έχει είναι με τον μικρό του γιο, όχι τόσο γιατί τον αγαπά και τον νοιάζεται, αλλά γιατί είναι υποχρεωμένος δικαστικώς να το κάνει.

Trailer:

Το Θαύμα (The Miracle) – Σκηνοθεσία: Μπόγκνταν Τζορτζ Απέτρι

Υπόθεση: Η Χριστίνα, μια νεαρή μοναχή, φεύγει κρυφά από το απομονωμένο μοναστήρι της για να φροντίσει ένα επείγον προσωπικό της ζήτημα. Η αινιγματική περιπλάνηση της νεαρής καλόγριας όμως. δεν αποδίδει

Trailer:

Το τέλειο αφεντικό – Σκηνοθεσία: Fernando León de Aranoa

Υπόθεση: Ο Μπλάνκο είναι ο χαρισματικός ιδιοκτήτης μιας οικογενειακής επιχείρησης που επιδιώκει να κερδίσει έναν διαγωνισμό «Επιχειρηματικής Αριστείας». Όλα πρέπει να είναι τέλεια! Αλλά η εικόνα της τέλειας εταιρίας καταρρέει καθώς ο Μπλάνκο πρέπει να διαχειριστεί μια σειρά από έκρυθμες καταστάσεις, όπως την εκδικητικότητα ενός απολυμένου υπαλλήλου, την κατάθλιψη του διευθυντή, και το ξεμυάλισμα ενός φιλόδοξου ειδικευόμενου.
Προκειμένου να κερδίσει τον διαγωνισμό, το «τέλειο αφεντικό» εισβάλει απροκάλυπτα στις ιδιωτικές ζωές των υπαλλήλων του πυροδοτώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση με ολέθριες συνέπειες.