Μια ταινία για τη ζωή της Μαντόνα βασισμένη στο σενάριο της Ελίζε Χολάντερ «Blond Ambition» ετοιμάζει η Universal. Η ίδια η βασίλισσα της ποπ πάντως δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένη για το εγχείρημα αυτό. 

Ads

Η ταινία τοποθετείται αρχές της δεκαετίας του 1980 στη Νέα Υόρκη, ενώ η Μαντόνα Λουίζ Τσικόνε ηχογραφεί το πρώτο της άλμπουμ και αγωνίζεται σε έναν χώρο που δεν είναι εύκολος για τις γυναίκες. Η ταινία θα προβάλλει και την ερωτική ζωή της τραγουδίστριας και τα πρώτα δείγματα φήμης, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. 

Το σενάριο της Χολάντερ έφθασε στην κορυφή της Black List 2016, τη λίστα με τα καλύτερα σενάρια του Χόλιγουντ που δεν μεταφέρθηκαν ακόμη στη μεγάλη οθόνη.

Ο Μάικλ Ντε Λούκα, παραγωγός του «Fifty Shades of Grey» για την Universal προσεγγίστηκε για την παραγωγή όπως και ο Μπρετ Ρέιτνερ από την RatPac Entertainment. Ο Τζον Ζιοζίρνι από την Bellevue Productions θα είναι επίσης παραγωγός, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. 

Ads

Το «Blonde Ambition» είναι το πρώτο σενάριο της Χολάντερ η οποία εργάστηκε ως βοηθός του σκηνοθέτη Αλεχάντρο Ιναρίτου στην ταινία Birdman.

Πάντως η ίδια η Madonna δεν φαίνεται πολύ ενθουσιασμένη για την προοπτική μιας επερχόμενης βιογραφικής ταινίας για τη ζωή της. 

Χθες η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της από τη δεκαετία του ’80, με το σχόλιο: «Κανείς δεν ξέρει τι γνωρίζω και τι έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου. Όποιος άλλος προσπαθεί είναι ένας τσαρλατάνος και ανόητος. Ψάχνετε για άμεση ικανοποίηση χωρίς να κάνετε δουλειά. Αυτή είναι μια ασθένεια στην κοινωνία μας».

 

Nobody knows what I know and what I have seen. Only I can tell my story. Anyone else who tries is a charlatan and a fool. . Looking for instant gratification without doing the work. This is a disease in our society. ✍️

A post shared by Madonna (@madonna) on

Apr 25, 2017 at 10:26am PDT