Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, φιλοξενεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, σήμερα Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο. Του Γιώργου Ρούσσου.
 
 
Η θέση του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν στην επιτυχία των «ταξιδιών» του που σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.
 
Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου παρουσιάζει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, σήμερα Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου στις 20:30,  τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.   

image
 
Οι ταινίες μικρού μήκους που παρουσιάστηκαν φέτος στο Φεστιβάλ της Δράμας είχαν ως κοινό σημείο αναφοράς την οικονομική κρίση. 
 
Μία κρίση που πρωταγωνιστεί είτε ως κεντρικός πυρήνας των ιστοριών τους, είτε ως φόντο σε μια Ελλάδα που δοκιμάζεται από την ανεργία, την μετανάστευση και την εργασιακή εκμετάλλευση. Το σίγουρο πάντως  είναι ότι είναι η χρονιά των γυναικών που υπογραφούν σκηνοθετικά πολλές από τις ταινίες του Φεστιβάλ αφού και το πρώτο βραβείο πήρε η νεαρή Ασημίνα Πρόεδρου με την ταινία «Red Hulk»

image
 
Πολλοί είναι τέλος οι δημοφιλείς ηθοποιοί που συνδράμουν, ενδεικτικά αναφέρουμε τους Νικήτα Τσακίρογλου, Μανώλη Μαυρομματάκη, Θεοδώρα Τζήμου, Ιερώνυμο Καλετσάνο και Ορφέα Αυγουστίδη.
 
image
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου στις 20:30 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος) με είσοδο ελεύθερη (απαραίτητη η κράτηση θέσεων – τηλέφωνο 210 3418579).