Τι κι αν τελείωσε πριν από 6 χρόνια, το «Breaking Bad» εξακολουθεί να κινεί το ενδιαφέρον όχι μόνο μέσω της spin-off σειράς «Better Call Saul», αλλά και γιατί θεωρείται δικαίως μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν γυριστεί ποτέ.

Ads

Οι συζητήσεις για μια μεγάλου μήκους εκδοχή της σειράς βρίσκονταν για καιρό στο τραπέζι, με τις φήμες μάλιστα πως ο δημιουργός της σειράς Βινς Γκίλιγκαν έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας υπό άκρα μυστικότητα να έχουν φουντώσει τελευταία. Σε αυτό συνεισέφεραν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του «Breaking Bad» Μπράιαν Κράνστον και Άαρον Πολ, όταν δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στο Twitter ταυτόχρονα την ίδια φωτογραφία με την περιγραφή: «Σύντομα».

Πρόσφατα ακολούθησαν οι δηλώσεις του Μπομπ Όντερκερκ, ο οποίος στη σειρά ενσαρκώνει τον Σολ Γκούντμαν, όπου επιβεβαίωσε πως η ταινία έχει ολοκληρωθεί. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχω ακούσει τόσα διαφορετικά πράγματα για αυτήν, αλλά είμαι ενθουσιασμένος με την ταινία του “Breaking Bad”. Ανυπομονώ να τη δω. Δεν έχω ιδέα τι γνωρίζει ο κόσμος και τι όχι. Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δεν ξέρατε ότι γυρίζεται η ταινία. Την έκαναν όμως, καταλαβαίνετε τι θέλω να πω; Πώς είναι δυνατόν να έμεινε μυστικό; Κι όμως τα κατάφεραν περίφημα να το κρατήσουν μακριά από όλους».

Τα λόγια του επαληθεύτηκαν όταν το Netflix αποκάλυψε το τρέιλερ, τον τίτλο και μια μικρή σύνοψη της ταινίας. Και ο τίτλος αυτής «El Camino», με τις πρώτες εικόνες της ταινίας να δείχνουν τον Σκίνι Πιτ (Τσαρλς Μπέικερ) σε αίθουσα ανάκρισης να αρνείται να δώσει στους αστυνομικούς πληροφορίες για τον Τζέσι Πίνκμαν. Ο χαρακτήρας του Πολ -spoiler alert για όσους δεν έχουν δει τη σειρά- τελευταία φορά εθεάθη να απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση αφού διέφυγε της απαγωγής του. Σύμφωνα με τη σύνοψη του Netflix «ο Τζέσι τώρα θα πρέπει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν του ώστε να ελπίζει σε ένα κάποιο μέλλον». Ο Γκίλιγκαν σκηνοθετεί και έχει γράψει το σενάριο του «El Camino», το οποίο κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ