Έξι χρόνια μετά την τελευταία ταινία του Χάρι Πότερ, η Warner Bros ζωντανεύει στην μεγάλη οθόνη το βιβλίο της Τζ. Ρόουλινγκ«Fantastic beasts and where to find them» (Φανταστικά τέρατα και που να τα βρείτε). 

Ads

Ο τίτλος είναι παρμένος από το βιβλίο της διδακτέας ύλης στη Σχολή Χόγκουαρτς, όπου φοιτούσε ο μικρός μάγος και η Ρόουλινγκ έχει υποσχεθεί να εμβαθύνει στον κόσμο των μάγων κι όχι να κάνει μια συνέχεια του Χάρι Πότερ. 

Η ιστορία εκτυλίσσεται στη δεκαετία του 1920 – εβδομήντα χρόνια πριν την εμφάνιση του Χάρι Πότερ – και εστιάζει στον μάγο Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρεντμέιν), έναν ειδικό στα μαγικά όντα, που κατά λάθος αφήνει ορισμένα από αυτά ελεύθερα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Το teaser τρέιλερ κυκλοφόρησε σήμερα και δεν δίνει πολλές πληροφορίες σχετικά με την πλοκή, ούτε αποκαλύπτει τι είδους πλάσματα θα αναστατώσουν τον κόσμο των μαγκλς. 

Οι φανατικοί του Πότερ και του είδους θα πρέπει να περιμένουν αρκετά καθώς η ταινία θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Νοέμβρη. 

Ads

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ντέιβιντ Γέιτς, ο οποίος βρέθηκε στο τιμόνι των τεσσάρων τελευταίων ταινιών του Χάρι Πότερ. Στο καστ συναντάμε μεταξύ άλλων τον Έζρα Μίλερ, τον Κόλιν Φάρελ, την Κάθριν Γουότερστον, καθώς και τους Ρον Πέρλμαν και τον Γιον Βόιτ.