Λίγες μόλις ημέρες πριν την κυκλοφορία της στις Κινηματογραφικές Αίθουσες, «Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά», πραγματοποιεί τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου την πρεμιέρα της και το Tvxs.gr έχει εξασφαλίσει για τους αναγνώστες του 10 διπλές προσκλήσεις! Του Γιώργου Ρούσσου.
 
Η Ελίνα Ψύκου, υπογραφεί τη σκηνοθεσία, το σενάριο, και παράλληλα είναι συμπαραγωγός του φιλμ «Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά», το οποίο αποτελεί την πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας της. Έχουν προηγηθεί οι μικρού μήκους «Κυριακάτικες Διαδρομές» του 2004 και οι «Διακοπές Καλοκαιρινές» του 2006.

image
 
Πρόκειται σίγουρα για μία από τις καλύτερες ελληνικές ταινίες που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πρόσφατα στη μεγάλη οθόνη. Πέρα από το πρωτότυπο και έξυπνο σενάριο της Ελίνας Ψύκου, η ταινία κερδίζει τον θεατή με την καταλυτική ερμηνεία του Χρήστου Στέργιογλου.
 
«Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» υπήρξε μία από τις πλέον ταξιδεμένες ελληνικές ταινίες του 2013 στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων, το φιλμ απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Works in Progress του Κάρλοβι Βάρι (2012), παρουσιάστηκε στο 63ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, προβλήθηκε στο 38ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, αλλά και στο 57ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Λονδίνου.

image
 
Η ταινία πραγματοποίησε την ελληνική της πρεμιέρα στο 54ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης, όπου και είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε. Στη Θεσσαλονίκη μάλιστα απέσπασε τρία βραβεία, αυτά της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κριτικών Κινηματογράφου (FIPRESCI), της Πανελλήνιας Ένωσης Κριτικών Κινηματογράφου (Π.Ε.Κ.Κ.) και βέβαια το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας για τον Χρήστο Στέργιογλου.
 
Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, «Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» της Ελίνας Ψύκου, λίγες μόλις ημέρες πριν την κυκλοφορία της στις Κινηματογραφικές Αίθουσες, πραγματοποιεί την πρεμιέρα της στον Κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ στις 20:30 (ώρα προσέλευσης 20:00).

image
 
Το Tvxs.gr έχει εξασφαλίσει για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά», δέκα διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες του. Για να διεκδικήσετε μία διπλή πρόσκληση, στείλτε μας e-mail στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας ως θέμα: «Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά», μέχρι τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στις 12:00 το πρωί. Μετά από κλήρωση, οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα με σχετικό e-mail.
 
Διαβάστε επίσης το Αφιέρωμα:


 
«Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά» σε σκηνοθεσία της Ελίνας Ψύκου, θα προβάλλεται στις Κινηματογραφικές Αίθουσες από την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου σε διανομή της Feelgood Entertainment.