Πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ υποστηρίζει πως η χώρα του όχι μόνο έχει αποδείξεις για εξωγήινη ζωή και την ύπαρξη UFO (Unidentified flying object) αλλά έχει στην κατοχή της «άθικτα ή μερικώς άθικτα» εξωγήινα οχήματα.

Ads

Πρόκειται για τον Ντέιβιντ Γκρας, ο οποίος ήταν επικεφαλής ομάδας που ανέλυσε ανεξήγητα «ανώμαλα» φαινόμενα (UAP), η οποία ανήκει στο υπουργείο Άμυνας, ο οποίος μιλώντας στο Debrief ισχυρίστηκε ότι οι ΗΠΑ έχουν οχήματα που προέρχονται από εξωγήινο πολιτισμό.

Οι πληροφορίες γι’ αυτά τα οχήματα κρατούνται μυστικές από το Κογκρέσο, δήλωσε ο Ντέιβιντ Γκρας. Ο συγκεκριμένος πρώην αξιωματούχος υποστήριξε ότι παρέδωσε διαβαθμισμένες πληροφορίες για τα οχήματα στο Κογκρέσο και στη συνέχεια υπέστη συνέπειες, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός υπηρεσίας τον Απρίλιο, ύστερα από 14 χρόνια εργασίας στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο Τζόναθαν Γκρέι, που υπηρετεί στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικής και Διαστημικής Κατασκοπείας, επιβεβαίωσε την ύπαρξη «εξωτικών υλικών», λέγοντας χαρακτηριστικά στο Debrief: «Δεν είμαστε μόνοι».

Οι αποκαλύψεις αυτές ακολουθούν ένα κύμα αξιόπιστων μαρτυριών για πιθανές θεάσεις εξωγήινων σκαφών τα τελευταία χρόνια.

Ads

Το 2021 το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα έκθεση για UAP -ένας όρος που προτιμούν πολλοί αντί του γνωστού «UFO» -στην οποία αναφέρεται ότι υπάρχουν περισσότερες από 140 μαρτυρίες για τον εντοπισμό τέτοιων οχημάτων που δεν μπορούν να εξηγηθούν. Η έκθεση δημοσιοποιήθηκε μετά τη διαρροή στρατιωτικού υλικού και συγκεκριμένα ενός βίντεο στο οποίο καταγράφονται ανεξήγητα φαινόμενα στον ουρανό, ενώ πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού υποστηρίζουν ότι είχαν επαφές με παράξενα οχήματα πάνω από τις αμερικανικές ακτές.

Στη συνέντευξή του στο Debrief και στους δημοσιογράφους Λέσλι Κιν και Ραλφ Μπλούμενταλ, ο Γκρας ανέφερε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και εταιρίες που συνεργάζονται με το Πεντάγωνο έχουν συγκεντρώσει τμήματα μη ανθρώπινων σκαφών και σε ορισμένες περιπτώσεις ολόκληρο σκάφος, εδώ και δεκαετίες.

«Το υλικό περιλαμβάνει άθικτα και μερικώς άθικτα οχήματα», υποστήριξε ο Γκρας. Πρόσθεσε εξάλλου ότι από τις αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι το υλικό κατασκευής είναι «εξωτικής προέλευσης», δηλαδή «μη ανθρώπινης νόησης, είτε εξωγήινης, είτε άγνωστης προέλευσης». Τα συμπεράσματα αυτά είπε ότι «βασίζονται στις μορφολογίες του οχήματος και το υλικό και στην εξακρίβωση μοναδικών ατομικών διατάξεων και ραδιολογικών στοιχείων».

Ο Γκρέι, ο οποίος σύμφωνα με το Debrief, αναλύει ανεξήγητα ανώμαλα φαινόμενα στο πλαίσιο της δουλειάς του στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικής και Διαστημικής Κατασκοπείας, επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο Γκρας.

«Το φαινόμενο της μη ανθρώπινης ευφυΐας είναι πραγματικό. Δεν είμαστε μόνοι», υποστήριξε ο Γκρέι, προσθέτοντας ότι τέτοια στοιχεία δεν περιορίζονται στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Debrief, η γνώση του Γκρας για τα μη ανθρώπινα υλικά και τα οχήματα βασίζεται σε «εκτεταμένες συνεντεύξεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αντικατασκοπείας».

Στο άρθρο που δημοσιεύεται στο Debrief, ο Γκρας δεν λέει ότι έχει ο ίδιος δει κάποια εξωγήινα οχήματα, ούτε αναφέρει που μπορεί να φυλάσσονται.