Το ντεμπούτο τους έκαναν τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus της Apple την προηγούμενη εβδομάδα με τους φίλους των γκάτζετ να περιμένουν να τα δουν στα ράφια της αγοράς. Το νέο smart phone του αμερικάνικου κολοσσού αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ads

Η διαφορά ανάμεσα στο iPhone 7 και το iPhone 7 Plus είναι ότι το δεύτερο έχει μια έξτρα φωτογραφική μηχανή. Η εταιρεία προσπάθησε να αναβαθμίσει την ποιότητα της φωτογραφίας στην οποία μέχρι τώρα υπερτερούσε μακράν η Samsung η οποία ωστόσο αντιμετώπισε προβλήματα με το δικό της νέο Samsung Galaxy Note 7.

Τα χαρακτηριστικά των νέων iPhone

Τα νέα κινητά της Apple, είναι διάβροχα, ανθεκτικά στη σκόνη και χωρίς θύρα ακουστικών. Τα συμβατικά ενσύρματα ακουστικά πάνε περίπατο. Αντί αυτών έρχονται τα τα ασύρματα Apple AirPods που θα συνδέονται αυτόματα με iPhone, Apple Watch, Mac και iPad. Τα ηχεία στο iPhone 7 για πρώτη φορά είναι στερεοφωνικά. Θα διατίθεται επίσης αντάπτορας για όσους έχουν παλιού τύπου ακουστικά με θύρα mini jack.

Ads

Η φωτογραφική μηχανή έχει σταθεροποιητή εικόνας, επιτρέπει 50% λιγότερο φως στη κάμερα και είναι 60% πιο γρήγορη από αυτή των προηγούμενων μοντέλων. Είναι βελτιωμένη κατά 30% όσον αφορά στην ενεργειακή απόδοση. Η selfie κάμερα είναι 7MP.

Η χωρητικότητα θα είναι 32GB για τη βασική έκδοση ενώ θα κυκλοφορήσει και σε 128GB και 256GB.

Σε γενικές γραμμές το iPhone7 δεν έχει μεγάλες διαφορές από το iPhone6 αλλά παρουσιάζει σημαντικές βελτιώσεις.

Η τιμή του iPhone 7 είναι 649 δολάρια ενώ για το iphone 7 Plus θα ξεκινάει από 769 δολάρια.

Τα χρώματα που θα διατίθεται είναι Jet Black, Black, Silver, Gold and Rose Gold.