Λίγες μόλις ημέρες μετά τη φρενίτιδα που ακολούθησε την έκδοση του νέου iPhone7 και iPhone 7 Plus, το Business Insider, υποστηρίζει σε δημοσίευμα του ότι το iPhone 8 κατασκευάζεται μυστικά στο Ισραήλ. 

Ads

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι σε γραφεία στην Χερζλίγια αναπτύσσεται ήδη το hardware του iPhone 8 αλλά και το υλικό για όλα τα νέα προϊόντα που σχεδιάζει η Apple. 

Το Business Insider επικαλείται υπάλληλο της Apple που εργάζεται στο Ισραήλ. Σύμφωνα με την πηγή το iPhone 8 θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά με μια ριζική επανασχεδίαση. 

Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο νέο μοντέλο η πρόσοψη θα είναι ουσιαστικά μόνο οθόνη που έτσι θα γίνει αρκετά μεγαλύτερη. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται να ενσωματωθούν στην οθόνη. 

Ads

Διαβάστε επίσης:

Η πηγή υποστηρίζει επίσης ότι το iPhone 8 θα είναι πολύ διαφορετικό από τα iPhone 6s και iPhone 7, τα οποία έχουν επικριθεί ότι έμοιαζαν πολύ με τους προκατόχους τους. Επίσης τονίζει ότι θα έχει πολύ καλύτερη κάμερα. 

Το Business Insider σημειώνει ότι ο υπάλληλος χρησιμοποίησε από μόνος του τον όρο «iPhone 8» κι αυτό ενώ το λογικό όνομα για την επόμενη τηλεφωνική συσκευή που θα κυκλοφορήσει το 2017 θα ήταν iPhone 7s. Το iPhone 8 δεν θα έπρεπε να αναμένεται έως το 2018 καθώς η Apple έως τώρα είχε κύκλο ανάπτυξης δυο ετών για τα νέα iPhone. 

Αναλυτές σημειώνουν ότι το iPhone 7 ήταν σε μεγάλο βαθμό ενημέρωση του προηγούμενου μοντέλου και τα iPhone της σειράς S επίσης ενώ το τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει το 2017 θα έχει μεγάλες αλλαγές και θα είναι πολύ βελτιωμένο.

Έτσι εκτιμούν ότι η Apple θα μπορούσε να σπάσει την παράδοση στα ονόματα, να παρακάμψει το iPhone 7s και να δώσει στο iPhone έναν νέο αριθμό ή ένα νέο όνομα, εκτός ακολουθίας. Το iPhone 8 θα μπορούσε να είναι μια επιλογή. 

Άλλοι υπάλληλοι με τους οποίους μίλησε το Business Insider είπαν ότι δεν μπορούσαν να μιλήσουν για τα όσα κάνει η Apple στη Χερζλίγια. Εκπρόσωπος της Apple είπε ότι η εταιρεία δεν σχολιάζει φήμες ή εικασίες.