Το βράδυ του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Κώστας Μουρσελάς.Ο συγγραφέας του «Ω, τι κόσμος μπαμπά» και δεκάδων άλλων θεατρικών κειμένων, του μυθιστορήματος «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά» αλλά και του «Κλειστόν λόγω μελαγχολίας» που ξεπέρασε τα 40 χιλιάδες αντίτυπα.

Ο ίδιος είχε δώσει μια συνέντευξη στο tvxs και στην Κρυσταλία Πατούλη, και μάλιστα είχε διαβάσει ένα απόσπασμα από το βιβλίο του «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά». Το ηχητικό ντοκουμέντο παρουσιάζει σήμερα κατ' αποκλειστικότητα το tvxs, εις μνήμην του λογοτέχνη: 

Ο Κώστας Μουρσελάς γεννήθηκε στον Πειραιά  τον Ιανουάριο του 1932. Εκεί τελειώνει και το λύκειο. Το 1951, πρωτοετής φοιτητής της Νομικής, συλλαμβάνεται ως στέλεχος της ΕΠΟΝ και δικάζεται από έκτακτο στρατοδικείο της εποχής (υπόθεση Μπελογιάννη). Για χρόνια σπούδαζε βιολί, που το διέκοψε όταν άρχισε να τον θέλγει το θέατρο. Σπούδασε νομικά, αλλά λίγο πριν πάρει την άδεια δικηγόρου εγκατέλειψε τη δικηγορία και διορίστηκε ως δημόσιος υπάλληλος μέχρι το 1969, οπότε τον απέλυσε η Χούντα. Έκτοτε αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά -και επαγγελματικά πια- στο γράψιμο.