Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια και ηθοποιός Μαίρη Τσώνη σε ηλικία μόλις 30 χρονών.

Ads

Η 30χρονη ηθοποιός βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της, στη Ζοωδόχου Πηγής στα Εξάρχεια. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Πάντως η φίλη της Lewsha Camille Simboura, με ανάρτηση της στο facebook, όπου γράφει ότι τη βρήκε νεκρή, σημειώνει μεταξύ άλλων «Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα […] Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου». Όπως γράφει έπασχε από κατάθλιψη. 

Η νεαρή ηθοποιός έγινε γνωστή, κυρίως, με τον ρόλο της στη βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Κυνόδοντας» (στην οποία υποδύθηκε τη μικρή κόρη της οικογένειας), αλλά και ως μέλος του συγκροτήματος Μary & The Boy, ως μουσικό έτερο ήμισυ του Αλέξανδρο Βούλγαρη.

Ads

«Δεν το πιστεύω ότι μόλις βρήκα νεκρή την Μαίρη Τσώνη (διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό του Κυνόδοντα) στον 5ο όροφο. RIP. Συγγνώμη που δεν ήρθα νωρίτερα. Ίσως θα μπορούσαμε να σε σώσουμε. Αισθάνθηκα ένοχη, ενώ έβλεπα τον Τζέιμς να σου παρέχει τις πρώτες βοήθειες (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη). Έπρεπε να προσπαθήσω να σε βοηθήσω με την αρρώστια σου. Ήθελε να με βοηθήσει με την υποκριτική και είχε συμφωνήσει να παίξει σε μια ταινία μικρού μήκους που ετοίμαζα […] Καμιά επιτυχία στον κόσμο δεν μπορεί να θεραπεύσει την κατάθλιψη», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Lewsha Camille Simboura. 

Η ανάρτηση της φίλης της είναι η εξής

Η Μαίρη Τσώνη, με καταγωγή από τη Λειβαδιά, γεννήθηκε στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης και τη σχολή Μusical Τheater Dance Attic του Λονδίνου το 2005.

Είχε πάρει μέρος σε παραστάσεις των Μ. Μαρμαρινού και Κ. Τσιούκα, ενώ σε μικρότερους ρόλους είχε παίξει στο σινεμά στο «Κακό» και στο «Κακό στην Εποχή των Ηρώων» του Γιώργου Νούσια, στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και στα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

image