Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η απόφαση για ματαίωση όλων των πτήσεων μιας εταιρείας λαμβάνεται για λόγους που απειλούν σοβαρά την ασφάλεια των επιβατών. Για πρώτη φορά όμως, μια μεγάλη αεροπορική εταιρεία ματαιώνει το σύνολο των προγραμματισμένων δρομολογίων της λόγω… των διαφορετικών αισθητικών γούστων των πιλότων της με αυτά των τεχνικών της!

Αυτό ακριβώς συνέβη με την τυνησιακή «Tunisair» σήμερα το πρωί, η οποία προχώρησε στην ματαίωση όλων των δρομολογίων της μετά τις βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των πιλότων και των τεχνικών.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, το τεχνικό προσωπικό του διεθνούς αεροδρομίου της Τυνησίας συγκρούστηκε με τους πιλότους λόγω των νέων στολών των τεχνικών οι οποίες προκάλεσαν την δυσαρέσκεια των πρώτων διότι… μοιάζουν με τις δικές τους!

Οι δύο πλευρές έφασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια και τα επεισόδια να επεκταθούν σε τέτοιο σημείο που χρειάστηκε η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας, αλλά και η παρέμβαση του υπουργού Μεταφορών της χώρας.

Η εταιρεία ζήτησε συγγνώμη από τους επιβάτες σημειώνοντας ότι η απόφασή της ελήφθη για την ασφάλειά τους. «Λόγω της νέας έντασης μεταξύ των δύο σωματείων της Tunisair και των συγκρούσεων σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο Tunis–Carthage, η εταιρεία αποφάσισε να ματαιώσει όλες τις πτήσεις μέχρι νεωτέρας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.