Το ποιος θα έχει το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης είναι ένα παραδοσιακή εστία γκρίνιας στια απανταχού οικογένειες. Τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πιο δύσκολα στο εξής, γιατί λόγο το τι θα δει η οικογένεια θα αποκτήσει και ο σκύλος του σπιτιού!

Ads

Το πρώτο τηλεκοντρόλ για σκύλους είναι γεγονός και ετοιμάζεται να βγει στην αγορά Προς το παρόν οι εμπνευστές του το τελειοποιούν κάνοντας δοκιμές σε 20 σκύλους, αλλά φιλοδοξούν ότι μέχρι το 2017 θα το έχουν κυκλοφορήσει. Σύμφωνα με τους ίδιους αναμένεται να κοστίζει γύρω στις 50 λίρες Αγγλίας.

Η βρετανική εταιρεία ζωοτροφών Wagg, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Κεντρικού Λάνκασιρ, δημιούργησαν το πρώτο τηλεκοντρόλ που επιτρέπει στους σκύλους να αλλάζουν κανάλια κατά τη σκυλίσια τους βούληση.

Σκοπός τους είναι όταν ο σκύλος μένει μόνος στο σπίτι να έχει κάτι να κάνε Έτσι όχι μόνο θα μπορεί να δει τηλεόραση αλλά και να επιλέξει Τι θέλει να δει…

Ads

image

Το τηλεκοντρόλ μοιάζει με χαλάκι και είναι στα χρώματα που τα συμπαθή τετράποδα είναι σε θέση να αναγνωρίζουν καλύτερα. Είναι επίσης κατασκευασμένο από ενισχυμένο πλαστικό ώστε να μην μπορούν να το χαλάσουν μασώντας το.

Σημειώνεται, ότι πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι ο μέσος σκύλος βλέπει πάνω από εννέα ώρες τηλεόραση την εβδομάδα.