Η υποτροφία «Academy Stavros Niarchos Foundation Senior Fellowship» είναι μια κοινή πρωτοβουλία του Chatham House και του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το 2017 είναι η Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17.00 GMT.

Ads

Η Ελληνική Ένωση για την Ενεργειακή Οικονομία (HAEE) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει για μια νέα υποτροφία που απευθύνεται σε Έλληνες της Ελλάδας και της διασποράς. 

Ο σκοπός αυτής της υποτροφίας είναι να προσφέρει σε καταξιωμένα ηγετικά στελέχη κι επαγγελματίες από την Ελλάδα και την ελληνική διασπορά την ευκαιρία να αναπτύξουν την κατανόηση, τις ιδέες τους και τις προσεγγίσεις τους σχετικά με τις πιο πιεστικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος.

Οι υπότροφοι θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τις γνώσεις τους, να αναπτύξουν ερευνητικές δεξιότητες και να οικοδομήσουν δεσμούς με την πολιτική, την ακαδημαϊκή και άλλες κοινότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο και ευρύτερα.

Ads

Μπείτε στο Jobby.gr και μάθετε τις προϋποθέσεις.

Σας ενδιαφέρει:

Δείτε επίσης:

Παρακολουθείστε στο Jobby.gr την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες θέσεις που ανοίγουν στην αγορά εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

Επίσης, στο Jobby.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα τελευταία προγράμματα υποτροφιών, πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης: