Θέσεις εκπαιδευτικών με τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ»

09:30 | 30 Δεκ. 2013
Τελευταία ανανέωση 09:32 | 30 Δεκ. 2013

335 θέσεις ετήσιας απασχόλησης μπορούν να διεκδικήσουν δάσκαλοι, νηπιαγωγοί ,φιλόλογοι, μαθηματικοί, φυσικοί άλλα και άλλοι πτυχιούχοι σε έργο που υλοποιείται από τα πανεπιστήμια Θεσσαλίας, Καποδιστριακό, Πατρών με τίτλο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΟΜΑ». Επίσης 40 θέσεις προσφέρονται σε γυμναστές, καθηγητές πληροφορικής, μουσικής και θεάτρου όπως παρουσιάζονται στη συνέχεια του άρθρου από το οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες.

Περιοχές εργασίας:

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να καταθέσουν αίτηση για μια μόνο από τις περιφέρειες όπου υλοποιείται το έργο και οι οποίες παρουσιάζονται πιο κάτω. Στις περιφέρειες όπου αναγράφονται και οι νομοί, για παράδειγμα Στερεάς Ελλάδας, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν ένα νομό απασχόλησης. Πιο αναλυτικά οι περιφέρειες είναι:

Αττικής (περιλαμβάνει τις περιοχές : Ασπρόπυργος, Καματερό, Ζεφύρι, Άνω Λιόσια, Χαλάνδρι, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Αχαρνές, Αγ. Βαρβάρα, Αθήνα, Μέγαρα, Ίλιον)
Κρήτης (Ν. Χανίων, Ν. Ρεθύμνου, Ν. Ηρακλείου, Ν. Λασιθίου)
Πελοποννήσου : Ν.Κορινθίας, Ν. Αργολίδας, Ν. Αρκαδίας, Ν. Λακωνίας, Ν. Μεσσηνίας
Στερεάς Ελλάδας (Ν. Εύβοιας, Ν.Βοιωτίας, Ν. Φθιώτιδας, Ν. Φωκίδας, Ν. Ευρυτανίας
Νότιου Αιγαίου
Βόρειου Αιγαίου
Ιονίων Νήσων : Ν. Κέρκυρας, Ν. Κεφαλονιάς
Ηπείρου
Θεσσαλίας
Δ. Ελλάδας : Ν. Αχαΐας, Ν. Ηλείας, Ν.Αιτωλοακαρνανίας

Χρονική διάρκεια εργασίας – σύμβαση

Όσοι προσληφθούν θα υπογράψουν σύμβαση έργου έως και τις 31/12/2014. Σε περίπτωση επέκτασης του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου του Έργου, δύναται η επέκταση – ανανέωση συμβάσεων έως τη λήξη της επέκτασής του, εφόσον επιτρέπεται από την κείμενη νομοθεσία και υπό τους όρους αυτής.

Αιτήσεις- προθεσμία

H προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από τις 20 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου και ώρα 13.00. H πρόσκληση θα δημοσιευτεί εκ νέου, εάν προκύψει ανάγκη. Εμπρόθεσμες θεωρούνται οι προτάσεις που θα παραληφθούν από το Πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Ε.Κ.Π.Α. μέχρι την παραπάνω οριζόμενη ημερομηνία και ώρα. Στην περίπτωση ταχυδρομικής αποστολής ή αποστολής μέσω ταχυμεταφοράς, ο Ε.Λ.K.Ε. του Ε.Κ.Π.Α. ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο και το περιεχόμενο των φακέλων της πρότασης που θα αποσταλούν και δεν δεσμεύεται από την ημερομηνία που αναγράφεται στη σφραγίδα του ταχυδρομείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς την αίτησή τους μαζί με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα επισυνάπτονται απλά αντίγραφα πτυχίων, δικαιολογητικών, βεβαιώσεων, συστατικών επιστολών και οτιδήποτε άλλο κρίνεται σκόπιμο κατά την κρίση των υποψήφιων προς απόδειξη των προσόντων τους στη διεύθυνση:
Γραμματεία Επιτροπής Ερευνών, Χρήστου Λαδά 6, Τ.Κ. 10561, Αθήνα.

Με την ένδειξη: Πρόταση για το Έργο «Εκπαίδευση των παιδιών Ρομά»
και στην ηλεκτρονική διεύθυνση  prosklisi.roma@gmail.com .

Θέσεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων

1.    Επιστημονικοί συνεργάτες
Τις 300 θέσεις των επιστημονικών συνεργατών με αρμοδιότητες όπως η διδασκαλία σε φροντιστηριακά τμήματα και η προετοιμασία ενός κατάλληλου περιβάλλοντος υποδοχής για τα Νήπια στην προσχολική αγωγή μέσα και από τη διδασκαλία μπορούν να τις διεκδικήσουν οι ακόλουθες ειδικότητες:

Φιλολογίας
ΦΠΨ Ψυχολογίας
Παιδαγωγικό τμήμα δημοτικής εκπαίδευσης
Παιδαγωγικό τμήμα προσχολικής αγωγής
Μαθηματικών
Φυσικής

2.    Ειδικοί συνεργάτες και ερευνητές
Επίσης μπορούν Φιλόλογοι, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, μαθηματικοί και φυσικοί να διεκδικήσουν και τις 30 θέσεις ειδικών συνεργατών καθώς και τις 5 θέσεις ερευνητών
Άλλες εκπαιδευτικές ειδικότητες: Γυμναστές, καθηγητές μουσικής, θεάτρου, πληροφορικής
Εκτός όμως από τις πιο πάνω ειδικότητες προσφέρεται και μικρότερος αριθμός θέσεων, 40 στον αριθμό σε πτυχιούχους Κινηματογράφου, Θεατρικών Σπουδών, Μουσικών Σπουδών, Επιστήμης Φυσ. Αγωγής & Αθλητισμού, Πληροφορικής, και Γεωπονικής

Διαδικασία αξιολόγησης

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων θα γίνει σε δύο στάδια:
Α) Προκριματικό στάδιο, όπου η επιτροπή θα αξιολογήσει τους υποψηφίους ως προς τα τυπικά και τα επιθυμητά τους προσόντα, όπως αυτά αναγράφονται πιο πάνω ανά ειδικότητα βάσει των βιογραφικών σημειωμάτων.

Β) Τελική επιλογή. Σε δεύτερη φάση, με την ολοκλήρωση των συνεντεύξεων, η επιτροπή θα βαθμολογήσει τις προτάσεις ως προς τα τυπικά και τα επιθυμητά προσόντα των υποψηφίων όπως αυτά αναγράφονται πιο πάνω ανά ειδικότητα βάσει των βιογραφικών σημειωμάτων και των προσκομιζόμενων δικαιολογητικών. Υποβληθείσα πρόταση, η οποία δεν πληροί τα απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα της πρόσκλησης, δεν βαθμολογείται και απορρίπτεται.

Περισσότερα εδώ: http://www.keda.gr/roma/

paideia-ergasia.gr

Κατηγορία άρθρου:

Tags άρθρου:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ...

Ο κινηματογράφος σε μια εποχή που εξελίσσεται ταχύτατα ως προς τις ψηφιακές μορφές έκφρασης συνεχίζει να υπάρχει ως θεσμός και να παράγει σε πολλές περιπτώσεις, εξαιρετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα,...
(2)
Το βιβλίο «Χτίζοντας ένα δημοκρατικό και ανθρώπινο σχολείο» του Πέτρου Χαραβιτσίδη θα παρουσιάσουν την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:30 μ.μ., στον 10ο όροφο του Πύργου της...
(4)
Το #tutorpool είναι ένα Δίκτυο Εθελοντισμού και Αλληλεγγύης για την Παιδεία που δημιουργήθηκε από πολίτες αυθόρμητα αλλά και αποφασιστικά, μέσω διαδικτύου. Η ψηφιακή γειτονιά γίνεται πραγματικότητα....
(0)

E-mail alerts

Θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για έκτακτα γεγονότα, θέματα ή πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν όπως Παιδεία, Παιδεία-Προτάσεις;

Κάντε το με ένα κλικ, στην νέα δωρεάν υπηρεσία e-mail alerts που σας προσφέρει το TVXS.
Για να εγγραφείτε, πρέπει να κάνετε log in.

Σχολιασμός, πατήστε για να δείτε τα σχόλια και να σχολιάσετε.

Powered by Pressflow, an open source content management system