Η μικρή Charlotte είναι σίγουρα μια αχτίδα φωτός για την οικογένεια της! Και όχι μόνο λόγω της υπέροχης φωτογράφισης, αλλά και λόγω του ότι είναι ένα μωρό του ουράνιου τόξου!

Ads

Όταν ένα μωρό λέγεται ότι είναι «μωρό του ουράνιου τόξου», σημαίνει οτι το μωρό αυτό ακολουθεί μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη, αποβολή ή θάνατο βρέφους. Αυτή η γλυκιά έκφραση χρησιμοποιήθηκε γιατί οι γονείς χρειαζόντουσαν μια αχτίδα φωτός στις γκρίζες μέρες τους, μετά από το δυσάρεστο συμβάν.

Και παρόλο που αποτελεί μια δύσκολη ιδέα για να την αποτυπώσει ένας φωτογράφος, ο Jen Priester τα κατάφερε!

Όταν η μαμά της Charlotte έδωσε στον φωτογράφο την κορδέλα με τα χρώματα του ουράνιου τόξου και του εξήγησε την ιδεολογία, ο Priester ρώτησε αν θα μπορούσε να δοκιμάσει και κάποιες άλλες ιδέες. Έτσι, τοποθέτησε το μωρό σε έναν γκρι φόντο που αντιπροσωπεύει τον μαύρο ουρανό και την έβαλε να ξαπλώσει σε λευκό μάλλινο ύφασμα, που αντιπροσωπεύει τα σύννεφα. Με υφάσματα που τυλίγουμε τα μωρά δημιούργησε ένα ουράνιο τόξο – αλλά προσέξτε! Είναι ανάποδα!

Ads

«Το ουράνιο τόξο έρχεται από τον παράδεισο στην γή – κόκκινο για τον παράδεισο, βιολετί για τη γη – για να δείξει την πίστη του Θεού. Ο λόγος που το συγκεκριμένο ουράνιο τόξο είναι ανάποδα, είναι γιατί ξεκινάει από τη γη προς τον παράδεισο, για να δείξει το δώρο του Θεού που ήρθε στην μέση μια καταιγίδας…», λέει ο Priester.

Επιμέλεια: Θωμαΐδου Ευθυμία Ζωή
Πηγή: babyradio.gr