Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι μια πιλοτική συνεργασία και αφορά μόνο το τμήμα της Αθήνας. Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου 2016.

Ads

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ), σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) – Τομέας Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ), στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ψηφιακή Συμμαχία για τη Γυναικεία Απασχόληση», χορηγεί πέντε (5) υποτροφίες σε γυναίκες απόφοιτες Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης για τη συμμετοχή τους στα μεταπτυχιακά προγράμματα της εταιρείας στον τομέα της «Διοίκησης Επιχειρήσεων».

 Σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες απόφοιτοι Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων εσωτερικού και εξωτερικού (αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ), με κατεύθυνση θετικών και οικονομικών σπουδών.

Μπείτε στο Jobby.gr και μάθετε τις προϋποθέσεις.

Ads

Σας ενδιαφέρει:

Δείτε επίσης:

Παρακολουθείστε στο Jobby.gr την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες θέσεις που ανοίγουν στην αγορά εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

Επίσης, στο Jobby.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα τελευταία προγράμματα υποτροφιών, πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης: