Είστε γονείς; Μήπως είστε η νονά ή ο νονός; Η θεία, ο θείος, η γιαγιά ή ο παππούς; Ή μήπως απλά θέλετε να πείτε ένα πρωτότυπο παραμύθι σε ένα παιδί που αγαπάτε και να του το κάνετε δώρο μέσα στις γιορτές; Τότε αυτό το δημιουργικό workshop σας αφορά!

Ads

Λίγα Λόγια για το «ΤΗΕ STORY TELLER IS ME»

Το Μικρό Πολυτεχνείο και η Ιρίνα Μπόικο οργανώνουν ένα πρωτότυπο σεμινάριο συγγραφής παραμυθιού με ήρωα το παιδί σας και στόχο τη δημιουργία ενός audio book με τη φωνή σας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τρείς δίωρες συναντήσεις από τις οποίες οι δύο πρώτες είναι ομαδικές και η τελευταία ατομική, όπου μετά από πρόβα, θα γίνει η εγγραφή του παραμυθιού που θα γράψει κάθε συμμετέχων στο στούντιο ηχογράφησης του ΜΠ, ΝΑΙ! με τη δική σας φωνή !

Ads

Αν λοιπόν είστε γονείς ή συγγενείς, η νονά ή ο νονός, η θεία, ο θείος, η γιαγιά ή ο παππούς και σας αρέσει η ιδέα να κάνετε δώρο ένα πρωτότυπο παραμύθι στο παιδί που αγαπάτε τότε αυτό το δημιουργικό workshop σας αφορά!

Ξυπνήστε το δημιουργικό πνεύμα μέσα σας και πιστέψτε πως μπορείτε να γράψετε εσείς οι ίδιοι ένα παραμύθι. Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα πρωτότυπο και σπουδαίο δώρο για τα παιδιά, στις γιορτές που πλησιάζουν.

Πληροφορίες

Κρατείστε θέσεις στο «The Story Teller is me» καθημερινά στο 210 3243306.

To Πρόγραμμα του Σεμιναρίου: Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 11.00 -13.00 το μεσημέρι. Σάββατο 12 Δεκεμβρίου. 11.00 – 13.00 το μεσημέρι. Η τρίτη συνάντηση και η εγγραφή στο στούντιο ηχογράφησης θα γίνει με τον καθένα ξεχωριστά κατόπιν συνεννόησης.

Συντονισμός : Ιρίνα Μπόικο
Κόστος: 60 ευρώ