Η πρόσληψη γίνεται στο πλαίσιο απόκτησης ακαδημαϊκής εμπειρίας για νέους επιστήμονες κατόχους διδακτορικού. Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2016.

Ads

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών – Ειδικός Λογαριασµός Κονδυλίων Έρευνας στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Απόκτηση Ακαδηµαϊκής ∆ιδακτικής Εµπειρίας σε Νέους Επιστήµονες Κατόχους ∆ιδακτορικού» MIS 5001141 της ΕΥ∆ του Επιχειρησιακού Προγράµµατος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου ∆υναµικού, Εκπαίδευση και ∆ια Βίου Μάθηση» (αρ. πρωτ. Πρόσκλησης 3315/15.03.2016, κωδ. Ε∆ΒΜ20), η οποία συγχρηµατοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταµείο (ΕΚΤ) και από Εθνικούς Πόρους, και σύµφωνα µε την απόφαση της Επιτροπής Ερευνών (Συνεδρίαση 28/07/2016, θέµα 2), προσκαλεί Νέους Επιστήµονες, κατόχους ∆ιδακτορικού ∆ιπλώµατος Ειδίκευσης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την παροχή διδακτικού έργου στο ακαδηµαϊκό έτος 2016-2017, σε ένα από τα µαθήµατα των προπτυχιακών προγραµµάτων σπουδών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) ανά εξάµηνο (έως δύο µαθήµατα για όλο το ακαδηµαϊκό έτος 2016-2017), όπως αυτά έχουν εγκριθεί από τη Σύγκλητο της Α.Σ.Κ.Τ.

Μπείτε στο Jobby.gr και μάθετε περισσότερες πληροφορίες.

Σας ενδιαφέρει:

Δείτε επίσης:

Ads

Παρακολουθείστε στο Jobby.gr την συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες θέσεις που ανοίγουν στην αγορά εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Δείτε επίσης:

Επίσης, στο Jobby.gr μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα τελευταία προγράμματα υποτροφιών, πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε επίσης: