Σε μια πολύ αιχμηρή δήλωση προχώρησε μέσα στην Προανακριτική Επιτροπή ο συνήγορος της Γιάννας Παπαδάκου και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας. 

Ads

Διαπιστώνοντας τις “συνοπτικές διαδικασίες” με τις οποίες προχωρούν οι εργασίες της Προανακριτικής Επιτροπής, την οποία χαρακτήρισε παρωδία, υπενθύμισε στους βουλευτές της πλειοψηφίας την περιπέτειά του από το Ειδικό Δικαστήριο, στο οποίο τον είχε σύρει με αντίστοιχες διαδικασίες η κυβέρνηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

” Όταν παραπέμφθηκα από τη ΝΔ στο Ειδικό Δικαστήριο («έπρεπε» να παραπεμθώ ακριβώς γιατί 8 χρόνια υπουργός Οικονομικών δεν με είδε ποτέ κανείς ιδιαιτέρως  στο γραφείο), κι έγινε το δικαστήριο, έγινε η Δίκη, έκανα κόμμα, μπήκαμε στη Βουλή, ήταν μια εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο. Εκεί, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε στη γυναίκα μου: να προσέχεις τον Δημήτρη γιατί είναι έντιμος πολιτικός».

Σχολιάζοντας μετά από όλα αυτά την υπόθεση της Γιάννας Παπαδάκου, σημείωσε:” Στην περίπτωσή της η Γιάννα Παπαδάκου, τα υφίσταται όλα αυτά ακριβώς γιατί είναι έντιμη δημοσιογράφος και υπηρετεί την ερευνητική δημοσιογραφία . Από τότε που την απέλυσαν και από τον ALPHA έχετε δει άλλο δημοσιογράφο στην τηλεόραση, έχετε ακούσει, να μιλά για το σκάνδαλο Novartis;” διερωτήθηκε ο γνωστός δικηγόρος και πρώην υπουργός. 

Ads