Το Πρόγραμμα egg – enter/grow/go άνοιξε στις 31 Μαΐου τις πόρτες του στις 21 επιχειρηματικές ομάδες που προκρίθηκαν από τη φάση enter του Α’ κύκλου του Προγράμματος 2013-2014.

Ads

Θυμηθείτε: egg: εκκολάπτει επιχειρηματίες

Μετά από 1,5 περίπου μήνα λειτουργίας το κτήριο σφύζει από ζωή καθώς οι ομάδες εγκαταστάθηκαν στο κτήριο του egg και ξεκίνησαν την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους σχεδίων με την υποστήριξη των παροχών του Προγράμματος.

Τα γραφεία διακοσμήθηκαν, τα PCs, Laptops, Tablets συνδέθηκαν με το ενσύρματο και ασύρματο δίκτυο ενώ υπήρξε και ως πρόσθετη παροχή η προσθήκη τηλεφωνίας VoIP. 

Ads

(Πατήστε πάνω για να δείτε τον πίνακα)

image

Οι ομάδες γνώρισαν τους μέντορές τους, συζήτησαν το επιχειρηματικό τους σχέδιο και ξεκίνησαν την προσαρμογή και ανάπτυξή του, με την καθοδήγηση έμπειρων προσωπικοτήτων της αγοράς.

Ιδιαίτερα δημοφιλείς έχουν αποδειχθεί οι υπηρεσίες one-stop που προσφέρουν οι Χορηγοί και Υποστηρικτές του egg στους τομείς «Λογιστικής και Εταιρικής Διαχείρισης», «Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων», «Εταιρικής Ταυτότητας», «Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων», «Προστασίας Διανοητικής Ιδιοκτησίας» και «Διαθέσιμων Επενδυτικών Εργαλείων».

image

Επίσης, έχουν γίνει τα 6 από τα 12 σεμινάρια στο πλαίσιο του τρίμηνου εντατικού προγράμματος επιχειρηματικής κατάρτισης (bootcamp): διαχείριση διανοητικής ιδιοκτησίας, χρηματοοικονομική διαχείριση, διαχείριση έργων, στρατηγικό marketing, εταιρική ταυτότητα, επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις και τεχνικές πωλήσεων. Επιπλέον έγινε και ένα συμπλη-ρωματικό σεμινάριο, πρόσθετη παροχή εκτός αρχικού σχεδιασμού, με θέμα “How Venture Capital Works” από τον κ. Θανάση Καλέκο του Odyssey Venture Partners.

image

Κι επειδή «νους υγιής εν σώματι υγιεί» … πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Προγράμματος το «1ο egg Ping-Pong tournament»,  όπου τα μέλη των ομάδων συμμετείχαν τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο οργανωτικό μέρος.

Και η εκκόλαψη … συνεχίζεται!