Η προγραμματισμένη συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη για τις 17 Ιουλίου στο ιερό νησί της Δήλου, αναβάλλεται και μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, λόγω ασθένειας της ερμηνεύτριας.

Ads

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου 2016. Όσοι έχουν προμηθευτεί ήδη εισιτήριο για τις 17/07, είτε μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να παρακολουθήσουν την συναυλία στις 22 Αυγούστου, είτε να το επιστρέψουν και να λάβουν πίσω τα χρήματά τους από το σημείο που το αγόρασαν.

Για μια και μόνο συναυλία με μελοποιημένα ποιήματα Ελλήνων ποιητών από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, από τη Σαπφώ ως τον Μιχάλη Γκανά, περνώντας από τους Λαπαθιώτη, Ιωάννου, Πολυδούρη, Ελύτη, Καψάλη, Καρυωτάκη.

Η συναυλία με τίτλο «Δεύτερη Ζωή», είναι μία ακόμα σημαντική πολιτιστική παραγωγή του Cine Manto Mykonos για την ενίσχυση του αρχαιολογικού έργου στην Δήλο.

Ads

Concept και επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη

Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης

Μουσικοί: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), Δημήτρης Τσεκούρας (κοντραμπάσο)

Φωτογραφία: Ευαγγελία Θωμάκου 

Διοργάνωση: Δήμος Μυκόνου, Association «Revive Delos», με τη στήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων

Τοποθεσία: Δήλος
Ημερομηνία: Κυριακή 22 Αυγούστου 2016, ώρα 20:30
Αναχώρηση πλοίων από Μύκονο 19.30

Τιμή εισιτηρίου: 50 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται το εισιτήριο του πλοίου Μύκονος – Δήλος)

Προπώληση: CINE MANTO, PASAJI RESTAURANT Ορνός, Delos Tours Παλιό Λιμάνι