Με τον Gus G., τον Θεσσαλονικιό κιθαρίστα του φοβερού και τρομερού Όζι Όσμπορν, συναντήθηκε χθες ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ads

 
Γέννημα – θρέμμα της Καλαμαριάς, ο Gus G. (κατά κόσμον Κώστας Καραμητρούδης) βραβεύτηκε από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης για την προσφορά του στο «παγκόσμιο στερέωμα της metal σκηνής», με αφορμή τη συμμετοχή του στη συναυλία του ΚΕΘΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ και του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών.
 
Ο Γιάννης Μπουτάρης έδωσε στον φιλοξενούμενό του το τιμητικό δίπλωμα και την καθιερωμένη προτομή του Μεγαλέξανδρου, φωτογραφήθηκε μαζί του και δήλωσε χαρούμενος για τη συνάντηση, παρότι ο ίδιος δεν ακούει χέβι μέταλ. Σύμφωνα με το Έθνος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξεκαθάρισε ότι προτιμά τον Μπομπ Ντίλαν, γι’ αυτό και πήγε στη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Κυριακή.
 
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 34χρονος κιθαρίστας ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την τιμή που του έκανε γιατί «είναι σπάνιο ένας μουσικός της ροκ να είναι στο δημαρχείο» και δήλωσε ότι βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή του: «Όποτε θες», είπε στον Γ. Μπουτάρη, «μου τηλεφωνείς και έρχομαι και «βαράω».
 
Με την ευκαιρία, δε, της συμμετοχής του στη χθεσινή συναυλία, επισήμανε πως «το δικό μου ναρκωτικό είναι η μουσική, ποτέ δεν θα άγγιζα ουσίες».