Τα Public σας προσκαλούν στην επιτυχημένη ενότητα συζητήσεων «Ο τρίτος άνθρωπος» με οικοδεσπότες τον γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Προβατά και τον επιτυχημένο συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη, η οποία συνεχίζεται και το 2017.
 
Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, τα Public θα υποδεχτούν τον διακεκριμένο τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο για μια εκ βαθέων κουβέντα με τον Μ.Προβατά και τον Χ.Χωμενίδη, σχετικά με την τέχνη του, τις αφετηρίες και τις εμπνεύσεις του. Αφορμή είναι η κυκλοφορία του νέου cd και της deluxe έκδοσης 2CD και 2DVD από την περυσινή του παράσταση στο “Κύτταρο” με συνοδοιπόρο την σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη. Ο Διονύσης Σαββόπουλος θα βρίσκεται στο χώρο του Public Cafe από τις 20:30 και θα υπογράφει CD. Θα ακολουθήσει στις 21.00 η συζήτηση με τους οικοδεσπότες και το κοινό.
 
Λίγα λόγια για τον δίσκο

Ads

Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη συναντήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015 στη σκηνή του Κυττάρου για την παράσταση «Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα…» που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Η παράσταση που ηχογραφήθηκε και βιντεοσκοπήθηκε, αποτελεί ένα «θέατρο τραγουδιών» που εμπνεύστηκε ο Διονύσης Σαββόπουλος με συνοδοιπόρο επί σκηνής την σπουδαία λαϊκή μας τραγουδίστρια, Ελένη Βιτάλη.
 
Μια παράσταση που ένωσε τους δυο μεγάλους καλλιτέχνες, τους μουσικούς και το κοινό, θυμίζοντας τις αξίες και όσα μας δένουν, με την πάντοτε επίκαιρη τραγουδοποιία του Σαββόπουλου, αλλά και την αναφορά στο ηλεκτρικό, το παραδοσιακό και το λαϊκό ελληνικό τραγούδι. Η παράσταση σταθμός «Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα…» κυκλοφορεί σε διπλό CD και σε deluxe έκδοση 2CD & 2DVD από τη Feelgood Records και θα τη βρείτε στα Public.
 
Και μην ξεχνάτε ότι, τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, σας προσκαλούν τον Ιανουάριο σε περισσότερες από 27 εκδηλώσεις πολιτισμού! Περισσότερες πληροφορίες για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων ανά πόλη ή ανά μέρα μπορεί να το βρει κανείς στο blog.public.gr