Οι Tango With Lions επιστρέφουν με ένα καινούργιο βιντεοκλίπ από το τελευταίο τους album A long walk που κυκλοφορεί σε cd, βινίλιο και digital album από την Inner Ear. To Slippery Roads είναι το πρώτο τραγούδι που θα ακούσει κανείς ξεκινόντας γι΄αυτόν τον μαγικό και απόλυτα εμπνευσμένο μακρύ περίπατο με το συγκρότημα και την μεθυστική φωνή της Kat.
 

Οι Tango With Lions έχουν άμα τη εμφανίσει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση. Το project της Kat (Κατερίνα Παπαχρήστου) ξεκίνησε σαν μια μεταβαλλόμενη ομάδα μουσικών που εξελίχθηκε στη σημερινή σταθερή πλέον σύνθεση του συγκροτήματος.
 

Slippery Roads – Το βίντεοκλιπ
 
Όσο για το A Long Walk; Τα 10 τραγούδια του album, με αφετηρία τη σύνθεση και τους στίχους της Kat, ενορχηστρώθηκαν σιγά – σιγά από όλο το συγκρότημα τα τελευταία δύο χρόνια, μέσα από διαρκές pre – production και πρόβες.

 image

Ads

Όπως στο πρώτο τους album Verba Time έτσι και στο A Long Walk το κάθε τραγούδι είναι και μια μικρή ιστορία. Όμως, αυτή τη φορά οι ιστορίες είναι αυτοτελείς, με διαδρομές μέσα σε σκοτεινά όνειρα, νυχτερινά ταξίδια, ηλιόλουστες φαντασιώσεις, αναμνήσεις και ιστορίες αγάπης και αποχωρισμού…
 

Tango With Lions
 
Κατερίνα Παπαχρήστου (φωνή, πιάνο, κιθάρα, σύνθεση)
Γιάννος Παραμυθιώτης (ηλεκτρική κιθάρα)
Νίκος Βεργέτης (ντραμς)
Θοδωρής Ζευκιλής (μπάσο)
Τζιμ Στρασίδας (τρομπόνι)
 
Οι Tango with lions στο facebook

International Reviews 

supajam.com
break-the-vault
schallgrenzen.de
selectivememorymag.com

Ads