Πέθανε σε νοσοκομείο του Κεντάκι των ΗΠΑ μετά από ασθένεια στους πνεύμονες ο τραγουδιστής των Strangers Νίκος Αντωνιάδης.

Το θλιβερό νέο κοινοποιήθηκε μέσω Facebook από συγγενείς και φίλους.

Οι Θεσσαλονικείς Strangers μετρώνται στα πρωτοπόρα σχήματα του εγχώριου rock 'n' roll και τους θυμούνται σίγουρα αρκετοί όσοι αναμείχθηκαν τότε ενεργά με τους νέους ήχους που κατέφταναν στην Ελλάδα, ιδιαίτερα χάρη σε επιτυχίες σαν το "Ραντεβού" -μάλλον το πιο αναγνωρίσιμο τραγούδι της μπάντας με τη φωνή του Αντωνιάδη, ο οποίος έπαιζε επίσης κιθάρα και έγραφε μουσική και στίχους. Στα χρόνια τους, οι Strangers υπήρξαν το πιο εμπορικό γκρουπ της Θεσσαλονίκης μετά τους Olympians.

"Το Ραντεβού", "Τα δάκρυα", "Επιστροφή", "Μεσ' τη σιωπή", "Στοργή", "Για μιαν ελπίδα", "Τα κλειδιά", "Το αστέρι" αποτελούν μόνο κάποιες από τις μεγάλες επιτυχίες των «Stangers» που θα μείνουν αξέχαστες.

Οι «Strangers» αποτελούνταν από τους: Θωμάς Μπουδουράκης (όργανο), Νίκος Αντωνιάδης (κιθάρα, τραγούδι), Νίκος Μαλαμίδης (μπάσο), Λάζαρος Παπαγεωργίου (τραγούδι) και Νίκος Πέτροβιτς (ντραμς).

Mετανάστευσε οριστικά στις Ηνωμένες Πολιτείες στα μέσα της δεκαετίας του 1970, όπου και έμεινε (στη Φλόριντα) με την οικογένειά του.