Το διάσημο αμερικανικό ροκ συγκρότημα Aerosmith ανακοίνωσε ότι θα αποχαιρετήσει την Ευρώπη με μια περιοδεία το 2017, προαναγγέλλοντας ότι ίσως πρόκειται για τις τελευταίες τους συναυλίες στη Γηραιά Ήπειρο.

Ads

Κατά τη διάρκεια των σχεδόν 50 χρόνων ύπαρξης, το hard-rock συγκρότημα που ερμήνευσε κλασικά κομμάτια όπως “Back in the Saddle”, “Dream On”, “Walk This Way” ή ακόμη “Janie’s Got a Gun”, προγραμματίζει να αρχίσει την περιοδεία του “Aero-Vederci Baby” –λογοπαίγνιο με την ιταλική λέξη “arrivederci” που σημαίνει “εις το επανιδείν”, στις 17 Μαΐου με σειρά συναυλιών στο Τελ-Αβίβ και να την ολοκληρώσει στις 5 Ιουλίου στη Ζυρίχη έπειτα από σταθμούς σε διάφορα φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Ο τραγουδιστής Στίβεν Τάιλερ, οι κιθαρίστες Τζο Πέρι και Μπραντ Γουίτφορντ, ο ντράμερ Τζόι Κράμερ και ο μπασίστας Τομ Χάμιλτον θα εμφανιστούν στις 17 Ιουνίου στο φεστιβάλ Hellfest του Κλισόν στη περιφέρεια Λίγηρα-Ατλαντικού της δυτικής Γαλλίας. Θα μετάσχουν επίσης στο Sweden Rock στο Σόλβεσμποργκ, στο Download Festival στη Βρετανία, ενώ προγραμματίζουν εμφανίσεις στη Ρωσία και τη Γεωργία.

Οι Aerosmith δεν διευκρίνισαν αν πρόκειται για την τελευταία τους περιοδεία ή αν θα ακολουθήσει άλλη στη Βόρεια Αμερική.

Ads