O Μίλτος Πασχαλίδης στην πρώτη του καλοκαιρινή συναυλία με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» πλάι στα δικά του αγαπημένα τραγούδια και ό,τι φέρει η στιγμή.

Ads

«Έλα να πούμε δύο λόγια απλά
Κι αν θέλεις κι άλλα τόσα
Από εκείνα που εξηγεί
μόνο η δική μας γλώσσα»

Αυτή τη δική μας γλώσσα μιλάει τα τελευταία 22 χρόνια ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπητούς τραγουδοποιούς της γενιάς του.

Γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και τη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος έρχεται στο Θέατρο Βράχων με «αποσκευές» που μετράνε πολλά αγαπημένα τραγούδια από «το Παραμύθι Με Λυπημένο Τέλος», «Τα Μπλουζ της Άγριας Νιότης» ως το «Σ’ τα Είπα Όλα» και από τις «Πεθαμένες Καλησπέρες» ως τις «Βυθισμένες Άγκυρες», καθώς και τα κομμάτια του νέου του δίσκου «Περσείδες».

Ads

Ο τελευταίος του δίσκος, εμπνευσμένος από τον έρωτα και την απώλεια, είναι πιστός στο πνεύμα και το ύφος του Μίλτου με τραγούδια του να έχουν ήδη καταγραφεί στην κοινή συνείδηση.

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου μας προσκαλεί να υποδεχτούμε «Τούτο το καλοκαιράκι» τραγουδώντας έως «Τα ξημερώματα» για τις «Κακές Συνήθειες» της ζωής μας.

Τη συναυλία ανοίγουν οι STRING DEMONS (Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης), το εντυπωσιακό δίδυμο εγχόρδων που με εκρηκτικό τρόπο συμφιλιώνουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το Ροκ.

image

Τετ 7/6
21:00
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη – Βύρωνας
12,00€