Ο BD Foxmoor βάζει στις αποσκευές του τον καινούργιο του δίσκο «Armarima» και επισκέπτεται Βόλο και Καλαμπάκα. 

Ads

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η ψυχή των Active Member θα βρεθεί για μια μια μοναδική συναυλία στο Lab art του Βόλου, Ζάχου & Βότση – Πολυχώρος Τσαλαπάτα. 

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Εισιτήρια: προπώληση – 8 € (περιορισμένα 30 εισιτήρια) / 10 €, ταμείο – 12 €. 

Περισσότερα εδώ

«Κάτω από το φάρο» από το νέο album «Armarima»

Ads

Μια ημέρα μετά γεμάτος όρεξη για μουσική και επικοινωνία με τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια θα βρεθεί στο Αέρινο, στην Καλαμπάκα (Τρίκαλα), Πατριάρχου Δημητρίου 35. Είσοδος 10 ευρώ. 

Υπόσχεται ένα μεγάλης διάρκειας live που θα περιλαμβάνει επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, αρκετά αγαπημένα από την Active Member εποχή και νέα τραγούδια από το νέο album Armarima, που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από την Spider Music.

Όπως λέει και ο ίδιος ο B.D. Foxmoor, «είμαστε στου δρόμου τα μισά». 

Μαζί του επί σκηνής θα βρίσκονται οι: Dj Booker, Λ.Ε.Σ., Kώστας Ζάμπος (τύμπανα), Διονύσης Μόρφης (κιθάρα) και Αλέξανδρος Λαδιανός (μπάσο)

Περισσότερα εδώ

Και μια έκπληξη το Δεκέμβριο!

Ο BD Foxmoor δεν μας αφήνει χωρίς εκπλήξεις. Μια τέτοια ετοιμάζει και για τον ερχόμενο Δεκέμβριο. 

Μια απρόβλεπτη και ιστορική συνάντηση που ενώνει δύο παράλληλες μεγάλες διαδρομές, θα συμβεί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Gialino Music Theater. 

Δύο φαινομενικά τόσο διαφορετικοί κόσμοι έρχονται να ενωθούν στην κεντρική σκηνή του Γυάλινου για τρεις Παρασκευές. 

Ο B.D. Foxmoor των Active Member και ο Φίλιππος Πλιάτσικας ενώνουν τις μεγάλες διαδρομές και τα τραγούδια τους 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου.

Περισσότερα εδώ