Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης και η Joanna Drigo  λίγο πριν την κυκλοφορία των καινούριων τους τραγουδιών, συνεχίζουν για τρίτη συνεχή χρονιά την επιτυχημένη τους συνεργασία, δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα πάνω και κάτω από τη σκηνή. Τραγούδια από τις προσωπικές τους δουλειές και δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια άλλων δημιουργών καθώς και ιστορίες που δένουν μεταξύ τους τα τραγούδια, θα γεμίσουν τη σκηνή και τα ηχεία του Dunkel bar αυτή την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.

Ads

Ωρα έναρξης 21.30

Eίσοδος Ελεύθερη

Dunkel bar Πανόρμου 117 – κτίριο 46

Βιογραφικά

Η Joanna Drigo είναι μια νεαρή τραγουδοποιός που έκανε το ντεμπούτο της με το άλμπουμ Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα.

Ads
Ξεκίνησε την καριέρα της όταν την άκουσε ο Φίλλιπος Πλιάτσικας σε μια οντισιόν, στον σταυρό του νότου και την επέλεξε, να τον συνοδέψει στο χειμερινό πρόγραμμά του.
 
Το ντεμπούτο άλμπουμ της με τον ευρηματικό τίτλο πρόκειται για μία pop-rock παραγωγή με αγριεμένες αλλά και ευαίσθητες συνθέσεις σε παραγωγή Φίλιππου Πλιάτσικα, έξυπνα γραμμένο στίχο ελληνικό αλλά και αγγλικό στίχο και με τραγούδια γραμμένα από τη πρώτη ως τη τελευταία νότα από την ίδια τη Joanna. Η τραγουδίστρια δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλά σε όλα. Ερμηνεύει με την απαραίτητη αγριάδα όπου είναι απαραίτητο αλλά και με συναίσθημα όταν οι τόνοι πέφτουν.
 
Τα τραγούδια που ξεχωριζουν μεσα απο το cd ειναι τα πιο slow, όταν η Joanna τραγουδάει μόνο με μια κιθάρα οπως το Κάποιες ώρες γεννιούνται οι ήρωες, Αλλεργία στις δεσμεύσεις και Βίκυ. Τα καταφέρνει το ίδιο καλά και όταν οι στροφές ανεβαίνουν.

image

 

Ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. Από το 1995 είναι ο μπασίστας, τραγουδιστής και δημιουργός των τραγουδιών του συγκροτήματος «Ανοιχτή Θάλασσα». Με την Ανοιχτή Θάλασσα κυκλοφορεί τρία άλμπουμ: Ανοιχτή Θάλασσα (2002), Μη περιμένεις νέα απ’ τον πόλεμο (2004) και Ανοιχτή Θάλασσα ΙΙΙ (2008).

Την περίοδο 2000-2001, σημειώνει τεράστια επιτυχία οδηγώντας ένα φορτηγάκι κλειστού τύπου στη διαδρομή Βι.Πε. Τρίπολης – Ασπρόπυργος, μεταφέροντας σκραπ χαλκού. Το φορτηγάκι δεν έχει ραδιόφωνο και έτσι, σε όλη τη διαδρομή τραγουδάει μόνος του λαϊκά τραγούδια. Παράλληλα, το ίδιο διάστημα, γράφει τη νουβέλα «Πώς ο Στέλιος και οι φίλοι του έβγαλαν το χειμώνα».