Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ξεκίνησε τις ζωντανές εμφανίσεις του στη μπουάτ Απανεμιά στην Πλάκα το 2003.Το 2006 συμμετείχε στο Fame Story 4 από το οποίο βγήκε και νικητής. Στην ελληνική δισκογραφία έκανε το ντεμπούτο του με το CD single με τίτλο «Ο Λεωνίδας και οι Πότες» το 2007. Στην συνέχεια ακολουθούν τα CD «Ταξίδι για να σε βρω» 2009, «Ανοιξιάτικη μέρα» το 2010.

Ads

Το 2012 κυκλοφορεί από την AntΑrt μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία το διπλό CD του με τίτλο «Ας ρίχνει και χαλάζι» ενώ το 2013 επανέρχεται με το επίσης διπλό CD με τίτλο «Απηλιώτης», που αποτελείται από τραγούδια σε στίχους και μουσική του Λεωνίδα Μπαλάφα. Το 2014 κυκλοφορεί πάλι από την AntArt το CD με τίτλο «Ανηφοριά» και το 2016 το «Λίκνο». Κάθε μία από τις δισκογραφικές του δουλειές έχει και διαφορετικό ύφος αλλά όλες κινούνται μεταξύ folk και σύγχρονου ήχου.

Μετά από μια σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην Αθήνα, στο club του Σταύρου του Νότου  με την μουσική του παρέα η οποία αποτελείται από τους τους, Άγγελο Πολυχρόνου, Διονύση Κοκόλη, Λευτέρη Βαρθάλη, Μιχάλη Καταχανά, Νίκο Χριστόπουλο, Σπύρο Βρυώνη και Χρήστο Κυριαζή για ένα κύκλο έξη εμφανίσεων, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 3 Μαρτίου.  

Μαζί του οι: Άγγελος Πολυχρόνου: Κρουστά Διονύσης Κοκόλης: Τρομπέτα Λευτέρης Βαρθάλης: Μπάσο, φωνητικά Μιχάλης Καταχανάς: Βιολί, φωνητικά Νίκος Χριστόπουλος: Τύμπανα Σπύρος Βρυώνης: Ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκι, φωνητικά Χρήστος Κυριαζής: Σαξόφωνο  

Ads

 

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=uwg5CooJT0A]
 

image

Info

Σταυρός του Νότου
Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος, Αθήνα 117 43
Τηλέφωνο: 21 0922 6975

Ώρα προσέλευσης: 21.30
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου: 12 ευρώ (με μπύρα ή κρασί) 

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=AufQINNTbNc]