Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, συνεπείς και σταθερά δημιουργικοί εκπρόσωποι της ελληνικής έντεχνης ροκ σκηνής, επανέρχονται με τον γνώριμο δυναμισμό τους και συνεχίζουν ακριβώς από εκεί που οι συνθήκες των εποχών αποφάσισαν να φρενάρουν τις ζωές και τη ψυχολογία μας.

Ads

Με την νέα τους παράσταση «Να σε δω να γελάς…», ευελπιστούν να ενώσουν την παρέα σε κοινά έντονα συναισθήματα, να φωτίσουν εσωτερικές δυνάμεις, να αναθερμάνουν σκέψεις και όνειρα, κρατώντας ζωηρή τη διάθεση για χαμόγελο και αισιοδοξία.

Η δύναμη αληθινών τραγουδιών και ο δυνατός σφυγμός των μηνυμάτων τους, πρωταγωνιστούν στην ευρηματική και επικοινωνιακή παράσταση «Να σε δω να γελάς…», που πάντοτε με λόγο και αιτία, συνδυάζει τις σημαντικότερες στιγμές της 21χρονης πορείας του συγκροτήματος, με μια πλούσια αναφορά σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ξένη και εγχώρια σκηνή.

Σε ένα τέτοιο εγχείρημα γενικής ανάτασης, δε θα μπορούσαν να λείψουν ιδιαίτερες τιμητικές αναφορές σε αγαπημένους δημιουργούς , που αν και «έφυγαν», γεννιούνται ξανά και ξανά μέσα από το έργο τους, το οποίο αντανακλά πολύτιμη ουσία και διαχρονικότητα.

Ads

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ έχουν το live «know-how», που μπορεί να μετατρέψει τα συναυλιακά Σάββατα 13, 20 και 27 Νοεμβρίου σε «κερδισμένες βραδιές», ζωντανεύοντας μαζί με αληθινούς φίλους, την παράσταση «Να σε δω να γελάς…» στο ιδανικότερο και αγαπημένο μουσικό τους στέκι Σταυρός του Νότου club.

Η εντυπωσιακότερη live-rock μπάντα, στις εντυπωσιακότερες live-rock στιγμές της.

Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο. Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο των πελατών: Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Τα πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.