Με δύο μοναδικές τραγουδίστριες συνεχίζει ο Ιανός το πρόγραμμα συναυλιών του.

Οι δικές μας ξένες

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 21:30, η Σοφία Παπάζογλου παρουσιάζει τραγούδια που πρωτοείπαν οι τρεις σπουδαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες και μυθικές φωνές Ρόζα Εσκενάζυ και Στέλλα Χασκήλ με εβραϊκή καταγωγή  και Μαρίκα Νίνου με αρμένικη καταγωγή.

Είσοδος με ποτό (μπύρα ή κρασί) : 18€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO

Ζωές μαλαματένιες και αερικά…!

Η Μελίνα Κανά έρχεται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στον Ιανό και μας συστήνει την καινούρια μουσική της παρέα μέσα από ένα πλούσιο ρεπερτόριο γεμάτο με… ζωές μαλαματένιες και αερικά… !
 
Η  Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής έχει δώσει μεγάλες και σημαντικές στιγμές ερμηνείας σε τραγούδια όλων σχεδόν των  μεγάλων σύγχρονων δημιουργών. Οι συνεργασίες της πολλές και ουσιαστικές,  της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας  και την κατατάσσουν στις σημαντικότερες ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Φέτος το χειμώνα, με τους τέσσερις νέους συνεργάτες της και με διάθεση να δώσει έμφαση στο λαϊκό κυρίως μέρος του ρεπερτορίου της,  προσεγγίζει τα τραγούδια της εκ νέου δημιουργώντας συνθήκες συγκίνησης και κεφιού με τραγούδια ορόσημα από την προσωπική της πορεία αλλά και λαϊκά που αγαπάει.

Οι παραστάσεις της Μελίνας  περιέχουν στο μέγιστο βαθμό τη δυνατότητα που έχει αυτή η φωνή να υποστηρίζει ένα πλούσιο και μεγάλο ρεπερτόριο. Έτσι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στον Ιανό, όργανα όπως το μπουζούκι, η κιθάρα, το λαούτο, τα κρουστά και τα πνευστά, θα πλαισιώσουν τη φωνή της δίνοντας τη σκυτάλη στα τραγούδια σε μία μουσική παράσταση γεμάτη χρώματα και συγκίνηση, λόγια και μελωδίες για τον έρωτα, για τη ζωή.

Παίζουν οι μουσικοί:
Κώστας Νικολόπουλος κιθάρες, τραγούδι
Δημήτρης Κουφογιώργος μπουζούκι, κιθάρα, λαούτο
Γιώργος Δούσος πνευστά
Στρατής Σκουρκέας κρουστά
Παραγωγή : Ηχόχρωμα
 
Είσοδος 12€ και (μπύρα ή κρασί) : 6€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo IANOS RADIO