Τα λιγότερο γνωστά τραγούδια τριών μεγάλων δημιουργών, του Μάνου Χατζιδάκι του Μίκη Θεοδωράκη και του Σταύρου Ξαρχάκου αναδεικνύουν ο σπουδαίος συνθέτης και δεξιοτέχνης, Νότης Μαυρουδής και η εξαιρετική ερμηνεύτρια, Αναστασία Μουτσάτσου στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ.
 

Ads

Κερδίστε δυο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση του Σαββάτου 27 Δεκέμβρη. Στείλτε τα στοιχεία σας στο [email protected], έως αύριο Τετάρτη στις 12.00 το μεσημέρι.
 
Η παράσταση, με τίτλο «Τα κρυμμένα τραγούδια» των, Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη και Σταύρου Ξαρχάκου, διαρθρώνεται από τραγούδια τα οποία αφενός δεν βρίσκουν τη θέση που τους αξίζει στα σύγχρονα ραδιόφωνα και αφετέρου είναι λιγότερο γνωστά στο ευρύ κοινό. Πρόκειται τέλος για τραγούδια, των οποίων η διαχρονικότητα, καθώς και το  μουσικό – ποιητικό τους περιεχόμενο, τα κάνει αναγκαία σε μια εποχή η οποία αντιμετωπίζει κίνδυνο πνευματικής ανυδρίας.
 
Η παράσταση βασίζεται, εκτός από τη φωνή της Αναστασίας Μουτσάτσου, στην πολυφωνία και στα ηχοχρώματα της κλασσικής κιθάρας με ερμηνευτές τον Νότη Μαυρουδή και τον Γιώργο Τοσικιάν, καθώς και στον ήχο τού μαντολίνου και του πιάνου  με ερμηνεύτρια τη Μαρίνα Τσοκάνη.
 
INFO
«Τα κρυμμένα τραγούδια»
Σάββατο 27 Δεκέμβρη
Είσοδος: 10€ / Ελάχιστη κατανάλωση: 6€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24
Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από τo ianos.gr