Ο Κρις Κορνέλ, που βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείο του, αυτοκτόνησε. Αυτό ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής συμπληρώνοντας πως πρόκειται για αυτοκτονία δι’ απαγχονισμού

Ads

Ο 52χρονος τραγουδιστής, που έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο της Grunge με το συγκρότημα SoundGarden, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιό του σε ξενοδοχείο του Ντιτρόιτ, όπου διέμενε. Ο Κορνέλ ήταν σε περιοδεία με τους Soundgarden. Λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του είχε γράψει στο Facebook: «Αυτό που μου λείπει, ειδικά τα τελευταία μοναχικά χρόνια είναι η συντροφικότητα. Αυτό που χάνουμε όταν δεν είμαστε μαζί».

Ο Κορνέλ είχε μιλήσει ανοικτά σε συνεντεύξεις του για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εφηβεία του και αργότερα με το αλκοόλ. Αλλά διαβεβαίωνε το 2007 ότι ήταν νηφάλιος από το 2002, όταν είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης. Είχε επίσης παραδεχθεί πως περνούσε φάσεις κατάθλιψης και αγοραφοβίας.

Τον Κρις Κορνέλ βρήκε νεκρό ένας φίλος του. Όπως ανέφερε η σύζυγός του Βίκυ Καραγιάννη επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του ωστόσο αυτό κατέστη αδύνατο. Έτσι μίλησε με έναν κοινό τους φίλο και του ζήτησε να πάει στο δωμάτιο του Κορνέλ και να ελέγξει αν είναι καλά. Το εν λόγω πρόσωπο έφτασε στο ξενοδοχείο. Αφού χτύπησε αρκετές φορές την πόρτα χωρίς να λάβει κάποια απάντηση αναγκάστηκε τελικά να την παραβιάσει και βρήκε νεκρό τον διάσημο τραγουδιστή στο μπάνιο.

Ads